maanantai 11. toukokuuta 2009

Pitkästä aikaa Penny Blackia!

Tästä kortista tuli mieleinen!! Liekö syynä nuo uudet kukat joista tykkään tosi paljon!! Laitin nuo kukat kimpuksi, sillä nuo Ruotsista tilaamani valkoiset ihanat kukat ovat tuolta "alapäästä" tuollaiset kartionmalliset, joten ne on vaikea kiinnittää teipillä. Taustapaperi on tuunattu... Minulla oli tuollaista tekstipaperia, johon sitten lisäsin itse kiekuroita! Tämäkin kortti meni töihin, siellä valmistui toinenkin insinööri!

Molemmat kukat ovat tosi ihania!! Heiniltä löytyy muuten nuita valkoisia kukkia... Tai ainakin oli tapaamisessa! Mutta postimaksut Ruotsista eivät olleet kalliit ja sain tosi hyvää palvelua ja toimitus oli tosi nopea!

-merja-

7 kommenttia:

Piitu kirjoitti...

Hieno on!

Riituli kirjoitti...

Todellakin kaunis kortti! Ja kissathan ovat minun suosikkejani!

Maaret kirjoitti...

Hauska hyvin toteutettu kokonaisuus ja varmasti insinöörille ihan oiva kortti:)
Joo, linjoilla ollaan aina perjantaiaamuun saakka:)

Minni75 kirjoitti...

Kaunis kortti ja hienot nuo koristeet :)

Taina kirjoitti...

Kiva kortti jälleen, pidän itsekin tuosta stanssista, jolla olet leikannut kisupaperin. kyselit millä olen blogissani olevan lierihattutytön taustan koristellut. Vaaleammat kukkakoukerot on tehty Inkadinkadon leimasimella joka on Floral Flourishes setistä, reunan tummemmat koukerot on tehty saman valmistajan Bold Damasks setin leimasimella. Itse olen ostanut tuon jälkimmäisen setin Sinellistä ja kukkasetin Papruksesta.Katsoin juuri, että molempia myy myös paperinauhan nettipuoti.

maiju kirjoitti...

Upea kortti ja upea on tuo kukkakimppu.

myy ja vilijonkka kirjoitti...

todella hieno kortti! toi kukka on ihana!