sunnuntai 3. toukokuuta 2009

Kierrätys jatkuu...

Tänäänkin jatkuu kierrätys teema! Tämän kortin kaikki materiaalit on sieltä "ylijäämä" laatikosta! Eli kun olen leikkonut papereita, jää niistä usein yli joku pieni palanen ja ne sitten säilön ja käytän joskus! Nyt olen siis yrittänyt niitä käyttää, mutta eivät näytä vähentyneen yhtään... Kuva on ollut väritettynä noin viisi kuukautta (hivenen hävettää kertoa...) mutta en ole keksinyt miten sen käyttäisin! Tässä käytin StampUp:n kuvioleikkuria ja minusta tuosta tuli ihan ok! Ja kerrankin nuo kiekurat onnistui!!
Teksti on myös StampUp.

-merja-

7 kommenttia:

Taina kirjoitti...

Hei Merja! Luin jo aiemminkin, että keräät kaikki jämäpaprut. Minä teen samoin, ja onkin joskus haastavaa yrittää tehdä niistä kortti. Niistä pikkupaloista saa myös kivoja pakettikortteja, tageja tai vaikka kukkia leikkurilla.Olet kyllä oikeassa, ei se palojen määrä juurikaa vähene. Kiva kortti ja paljon kekseliäitä yksityiskohtia.

AN kirjoitti...

Keiju on kaunis ja kevyen näköinen niin kuin keijujen kuuluukin,ihana leimakuva ja kaunis kortti,ei uskoisi jämistä tehdyksi

Carola kirjoitti...

Hei eihän sitä mitään voi pois heittää. Saattaa jopa myöhemmin tarvita :) siis jos muistaa mitä on säästänyt :)
Tästä varmaan huomaat, että minullakin on tapana säästellä kaikkia vanhoja jäämäpapereita. Hyvä konsti ottaa ne käyttöön on lähteä esim. mökille ja ottaa vain jämäpaperit mukaan. Kokemusta on. Unohdin kotiin isot paperini ja tänne möksälle tuli mukaan vain jämäpaperit.
Voi älä yhtään häpeä tätä neljää kuukautta mulla on valmiita värityksiä paljon kauempaa :) Hyvää kannattaa aina odottaa. Sen todistit tällä kortilla.

Riituli kirjoitti...

Hyvin olet osannut hyödyntää jämäpapereita. Tuloksena kaunis kortti! Paljon ihania yksityiskohtia!

tuulis kirjoitti...

Ihanan näköinen kortti :D

Minullakin on jämäpaperi laatikko, viime viikolla sen laatikon kokoa piti isontaa kun se tuli täyteen.
Ja on se kumma, että vaikka niitä kuinka yrittää käyttää ja leikkelee kukikksi ja perhosiksi, niin niitä riittää :O
Itse pääsin alkuvuodesta eroon niistä sillä tavalla, että annoin kaverin lapsille muutaman leimakuvan, korttipohjan ja jämäpaperit :D
ja lapsethan oli innoissaan kortteilleet.

Piia kirjoitti...

Tosi kaunis kortti, jota ei tosiaan uskoisi jämistä tehdyksi :)

Ja kierrätys kunniaan! :D Samoissa puuhissa olen nimittäin minäkin kevään ollut... eli tyhjennellyt sitä jämä laatikkoa ja vanhoja väriteltyjä leimakuvia... korteiksi en kuitenkaan jaksa kaikki silppuja vääntää joten nyt olen koettanut leikkoa retrokukkia valmiiksi laatikoihin ja rakennella niistä jo sitten valmiita kukkia kortteihin liitettäväksi... ja kaikki nuo pitkät, kapeat silput olen boordileikkurilla koristellut... jos vaikka sitten nopsemmin tulisi käyttöön kortteihinkin kun on valmiiksi koristuksia :D

TARJA L kirjoitti...

Hienon kortin olet saanut aikaiseksi jämäpapereistakin :)Itsekkin kerään niitä laatikkoon, jos vaikka myöhemmin olisi käyttöä.