torstai 28. toukokuuta 2009

DT Mihanna

Näitä kauniita Woj tyttösiä voi hankkia Mihannasta! Itseltänikin löytyy tämä ihastuttava tyttö! Kuvan olen värittänyt Polychromos kynillä ja levittänyt oljyllä ja stumpilla. Kuvan alla MB:n ihanaa paperia, tuo oksa on kyllä tosi kaunis! Kukka on Petaloon ja nuo kukat on mun suosikkeja retrojen jälkeen ;)

Fasternaterilla niitit ja tuo onnea tekstin laitteet olen hankkinut Lauralta Australiasta. Mutta niiden valmistus on ikävä kyllä lopetettu jo. Hankin juuri tuon neliskanttisen leikkurin ja näillä saa myös tosi ihania tekstejä!

-merja-

5 kommenttia:

Riituli kirjoitti...

Kaunis kortti! Kivoja yksityiskohtia! Tykkään!

Piia kirjoitti...

Kaunis kortti, jossa hienosti käytetti eri värejä! Ja nuo kukat on kyllä aivan älyttömän kauniita :D

TARJA L kirjoitti...

Monta ihanaa korttia olet ehtinyt tehdä. Itse olen flunssan kourissa ja jaksaminen on nyt kortilla.

Ansku Aarremaasta kirjoitti...

Kaunis kortti!Minäkin tykkään kovasti tästä tytöstä,nyt on vaan pitkään saanut kiireiden vuoksi maata leimasinlaatikossa.Tuo paperi taustalla on oikein nättiä ja kukka samaten todella kaunis.Hieno kokonaisuus.

Maaret kirjoitti...

Nauratti ihan, koska varmasti mun takia olet ilmoittanut tarkasti mistä olet hommannut noi fastenaterin niitit ja kirjaimien leimasintarvikkeet, etten pönttönä taas luule jotain muuta :):) No, oikeasti tällä kertaa olisin ainakin noi kirjainjutut tiennyt, koska itselleni on Lauralta noi samaiset ainakaan tullut ja Fastenateriin niittejä saa nykyään sieltä sun täältä, niin siihen asiaan en ehkä olisi niin kiinnittänyt huomiot :) No, nyt itse asiaan;
Kortti on todella ihana ja erityisesti kiva nähdä tätä leimasinkuvaa, kaunis tyttö ilman siipiä :) Upeasti olet sen värittänytkin. Taustapaperi on myös mun mieleen ja noi Petaloon kukat, nam, tekis mieli hankkia, mutta yritän nyt hillitä ja pitää pientä paussia ostoksissani, saas nähdä kuinka meikäläisen käy, vannomatta paras!