sunnuntai 24. toukokuuta 2009

Kotiuduttu on!!

Kotiin palasimme Ruotsin reissultamme äsken! Meillä oli hauska reissu ja meillä oli auto mukana, joten päästiin liikkumaan kätevästi myös keskustan ulkopuolella! Toki kävin Pandurossa, josta nuo ylemmän kuvan pienet ostokset on ostettu. Siellä oli nuo ihanat isot leimasimet 59kruunua eli noin 5,9e. Tuo punavalkoinen rulla on paperinarua ja purkeissa on embossausjauhetta, sellaista hyvin pienirakeista jolla on hyvä tehdä itse niitä taustoja!

Skapa Hobbystä ovat nämä ostokset sitten. Siellä ei ollut oikeastaan nyt mitään sellaista, mitä minulla ei olisi ollut ja hinnat olivat hieman jopa kovemmat osassa tuotteissa kuin mitä täällä Suomessa. Mutta jotain toki tarttui matkaan!!

Siispä haaraniittejä, Momentoja, Distressi pullo, kynä, stumppi, embossaus jauhetta ja kukkia.

-merja-

3 kommenttia:

TARJA L kirjoitti...

Oi, mitä ihanuuksia olet löytänyt ruotsin puolelta. Pitäis varmaan ruveta houkuttelemaan miestä, että lähdettäis reissuun ruotsinpuolelle :)

Taina kirjoitti...

Ihania ostoksia olet löytänyt. Kiitos paljon kivasta tunnustuksesta! Se lämmittää näin juhlavasmistelujen kimpussa häärivää äiti-ihmistä.

maiju kirjoitti...

Kyllä se vähän niin on, että Suomesta nykyään saa jo niin paljon, että ei tarvitse enää ruotsin puolelle lähteä tarvikkeiden perään. Hinnat ovat Ruotsissa vähän korkeammat kuin Suomessa... sen olen todennut kanssa :)