lauantai 16. toukokuuta 2009

Hoitsu -kortti ;)

Tämä ensimmäinen kortti on kutsu -kortti, joka lähti ystävilleni... Taidan vanheta pian mutta siitä ei tosiaan sen enempää ;) Halusin tehdä yksinkertaista ja helposti toistettavaa mallia ja tosiaan tällaiseen vaihtoehtoon päädyin tällä kertaa!!


Ja elämäni on mullistunut muutenkin!! Tämä kortti lähti kiitoksena entiseen vakityöpaikkaani ja nyt sitten jatkan tuolla "kouluttajamaailmassa"! Vaikka se ei vakityö ole, niin riskejä pitää ottaa! Ja ikävintä tietysti on, että tiedän lähteneeni maailman parhaasta työyhteisöstä :(

Ja lähikuvaa!

-merja-

6 kommenttia:

Taina kirjoitti...

Huomenta Merja!
Kivan kutsun olet tehnyt. Juu kutsun on oltava aika yksinkertainen ettei aikaa kulu ihan hirveästi niiden värkkäämisessä. Hoitsuleima on hauska ja kortti itsessäänkin harmooninen kokonaisuus. Tosi ihanaa, että uskallat ottaa riskejä ja mennä työelämässä kohti uusia haasteita. Hauska juttu, mutta minulla on alusta asti ollut tunne että olet hoitoalalla, vaikka en sitä tiennytkään. Johtuu varmaan empaattisuudestasi.

TARJA L kirjoitti...

Ihanat kutsu ja kiitos kortit olet tehnyt.Onnittelut uudesta työpaikastasi.En tiennytkään, että olet myös hoitsu :)
Mukavaa viikonloppua.

myy ja vilijonkka kirjoitti...

todella kiva kutsu! kaunis ja helppo tehdä useempi noita kutsuja!
toi hoitsu on kiva just passeli entisille työkavereille! onnea rohkeasta päätöksestä itse olen kkanssa tollanen et otan uusia riskejä niin sanotusti! ja tällä hetkelläkin on uusia kuvioita tulossa joista sit myöhemmin lisää!

Anonyymi kirjoitti...

Tykkään kovasti tuosta Kutsu-korttimallistasin ja tuo leikkuripitsi on tuossa minun silmälleni mieluisa. Lähdetkö opettamaan uusia hoitsuja? Elämässä kannattaa ottaa uusia haasteita vastaan sanoo nimim. kokemusta on.... sitten ei tarvitse vanhempana miettiä, että miksi en silloin tehnyt...;)

Maaret kirjoitti...

Hyvä Merja, juuri noin, elämässä pitää aina katsoa eteenpäin, ottaa pieniä riskejä ja mennä sinnepäin, minne sydän sanoo! Olet nuori ja mahdollisuuksia riittää vielä vaikka kuinka, tiedä minne seuraavaksi suuntaat:) Samalla onnittelen tulevien synttäreiden johdosta (oletan näin olevan) ja tietysti kaikkea hyvää sinne uuteen työpaikkaasi!
Molemmat kortit ovat selkeitä, yksinkertaisia, mutta todella silmää miellyttäviä molemmat:)

amma kirjoitti...

Ihanat kortit! Ja onnea uusille urille ja taidan onnitellakin jos kerta juhlat tulossa, siis Onnittelut! Mut eihän me aikuiset vanheta, lapset vain niin tekee, me muut vaan kehitytään! =)