perjantai 1. toukokuuta 2009

Hyvää vappua!!

Suger Nelliellä jatketaan... Tässä olen kortissa olen käyttänyt Lauralta tilaamaani aivan ihanaa leikkuria, jolla olen tuon reunan tehnyt tuollaiseksi vihosta repäistyn näköiseksi. Kuvan olen käsitellyt Glossy Accessilla, jotta sain siihen oikeasti ikkunamaista fiilistä. Jos minulla olisi ollut Uteeta, olisi saman voinut tehdä sillä! (nyt sitä jo on, mutta tuolloin kun kuvan käsittelin ei vielä ollut) Tagin laitin kuvan taakse ja nuo kirjaimet olen myös hankkinut Lauralta jo aikaisemmin. Taisivat muuten poistua jo valikoimista.

Tästä näkee tuon lasin paremmin!

Ja tästä kirjaimet ja reunan!

-merja-

4 kommenttia:

Ansku Aarremaasta kirjoitti...

Kiva kortti ja hieno keksintö käsitellä ikkuna koholakalla,näyttää oikein "aidolta".Tuo leikkurilla tekemäsi reuna on myös hauska.Niin ja Hauskaa Vappua!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä, kun kerroit kirjaimet hankituiksi - minä olen nähnyt noita pyöreitä kirjaimia monssakin kortissa ja miettinyt, että onko ne jollain leikkurilla ja leimalla tehtyjä vai valmiina hankittuja... Itselläni on jonkinlainen ongelma juuri noiden tekstien suhteen eli tekstileimasin hankintojahan se tietää ja sitten tietty jos osuus noita valmiita kirjaimia jossain tarjolle.... Minäkin ostin tuota lakkaa - uskaltaisinkohan jo johonkin kokeillakin sitä - tuo on kiva idea sinulla:)

AN kirjoitti...

Kaunis kortti ja kiva idea tehdä ikkunaan lasi! Hauskaa Vappua!

Haana kirjoitti...

Kivan näköinen kortti! Mulla on jossakin korteissa itse leimattuja kirjaimia ja sitten mulla on sellain luokkasormusviivotin ja sillä pienimmälä reiällä kohdistan sen kirjaimeen niin että kirjain on keskellä ja sitten lyijykynällä piirrän ympyrän sabluunalla ja leikkaan sitten käsin kirjaimen irti.
Vallatonta vappua!