sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Tapaamisesta tunnelmat!!

No niin, nyt on aika laittaa muutama kuva tapaamisesta tänne kaikkien nähtäville! En todella kerennyt ottamaan kuin nämä kuvat, mutta lisää löytyy varmasti tämän päivän aikana mukana olleiden blokeista! Maaret ehtikin jo eilen oman postauksensa tehdä! Tämä kuva on otettu ennen varsinaisen tapaamisen alkua, vaiheessa kun Heini kokosi myyntitavaroita pöydälle! Ehkä vähän kävimme jo ostoksia keräilemässä...
Tässä Calle näyttää värittämistä! Vieressään Pimpula ja Mape. Callen värityksessä riitti seuraajia, on mahtava katsoa kun joku osaa sen nuin hienosti!

Heinillä riitti asiakkaita koko ajan! Joten rahoistaan kyllä pääsi eroon tosi kiitettävästi!

Ei tapaaminen tällä kertaa ollut kovin vakavamielinen kuten edelliset, sillä TV:stä tuttu Maiju oli saapunut myös vieraaksemme ja naurua kyllä riitti!

Heini järjesti myös arpajaiset ja palkintona oli pöytään kiinnitettävä roskis! Onnettaren nimeä en juuri nyt muista, mutta hän nosti laatikosta Mapen nimen, joten perheeseen voitto jäi! Onnea siskolleni!

Kirjekuoret jaettiin ja tässä väki on innolla askartelemassa kortteja! Itse viimeistelen tänään vielä oman korttini ja laitan sen sitten näytille! Sen verran voin antaa vinkkiä, että en tavoistani pääse ja tarjolla on tuttua ruskeaa... Pammu kyllä kielsi Heiniä myymästä minulle mitään ruskeaa, joten kyllä mä ostin muutakin... Katsotaan, mitä saan aikaiseksi!

Tässä näkyy kuinka paljon tavaraa meillä oli! Maiju ja Eija askartelemassa ja Mape palaa voittonsa kanssa pöytään.
Todella iso KIITOS siis kaikille osallistuneille! Minä vietin tosi ihanan päivän lempi harrastukseni parissa ja mukana vielä iso joukko blokisiskoja! Otetaan taas joskus uusiksi! Ja erityiskiitos vielä Heinille ja Niinalle että tulitte mukaan tapahtumaan!
-merja-

7 kommenttia:

Mape kirjoitti...

Todella isot kiitokset järjestäjille, oli mahtava tapaaminen ja aivan ihania immeisiä mukana,,, Ostoksia tuli tehtyä,,, Kortti tehtyä sen jossain vaiheessa muuten niin hiljaisena olleeseen blogiini lisäilen,,, Kiitos,,,

Anonyymi kirjoitti...

Lämpimät kiitokset tapahtumasta ja siitä, että sain olla mukana.... kuvien värittely alkoi heti jo illalla....:D

Taru / Jehkotar / j-tar kirjoitti...

Mukavaa ja hauskaa teillä näyttää olleen.... kieltämättä olisi ollut mukava olla paikalla!!! Ehkä toisten!!

Pimpula kirjoitti...

Kiitos Merja kun toimitte puuhanaisina!! Oli tosi mukava päiva ja ihanaa kun oli niin paljon muutakin ohjelmaa. Hienosti olitte järjestäneet.
Tapaillaan. =)

Dodo kirjoitti...

Suurkiitokset Merja ja Pammu, päivä oli aivan loistava! Paremmin ei voisi lauantaita viettää!

Carola kirjoitti...

Yhdyn täysin rinnoin muiden kiitoksiin. Oli todella mukavaa.

Taava kirjoitti...

Kiitoksia järjestelyistä. Nyt vasta alan selvitä tästä viikonlopusta, jotta voin katsella jo seuraavaa viikkoa.