tiistai 21. huhtikuuta 2009

Tapaamisesta jälleen!

Moikka!

Nyt laitan postausta vähän siitä, mitä ottaa mukaan tapaamiseen!
Eli toivon, että jokainen on jo valinnut mitä ottaa mukaan syötävää! Jos et ole sitä vielä tehnyt, niin tee se nyt! Puuttuvissa on vielä maito, kertakäyttöaterimet, broiler/kalkkinaleike. Joku voisi tuoda vaikka syötävän sijasta Cuttlen... Sitäkin voidaan tarvita! Kuumailmapuhaltimenkin joku voisi ottaa syömisen sijaan... Ja jos mieleen tulee muita askartelulaitteita, niin laittakaa viestiä, sillä syömislista alkaa olla jo melko kattava!
Sitten jokaisen pitäisi laittaa kirjekuoreen kortin teko aineksia. Eli leimakuva, laita varmuudeksi kaksi, jos ensimmäinen suttaantuu... Muutama kukka, pätkä nauhaa. Nämä nyt ainakin pitää kuoresta löytyä! Ajatus on, että tekisimme itse pohjapaperit. Voit laittaa jotain muutakin kuoreen, mutta nämä sieltä ainakin pitää löytyä!
Mukaan siis pitää ottaa kortin tekemiseen tarvittavat tarvikkeet, sakset, teippiä, viivotin, värit... Mitä nyt normaalistikin tarvitsette kun kortin teette!
Ajattelimme myös, että heti aluksi voimme leimailla hetken ja muistakaa, että mukaan sai ottaa max 10 leimasinta! Jos on toiveita mitä haluatte toistemme ottavan mukaan, niin laittakaa reilusti viestiä toisillemme!
Nimilaput ovat taas hyvä juttu, kun meitä on tulossa näin runsaanlaisesti!! Uusia ei tarvitse tehdä, sillä aikas monellahan sellainen jo on!! Omaani on vain vähän korjailtava...
Ja sitten ottakaa muutama omatekemänne kortti mukaan, niin päästään sitten ihailemaan toistemme kortteja ihan oikeasti, sillä kuvaaminen ei päästä niitä täysin oikeuksiinsa!
Parkkeeraamisesta... Pihaan mahtuu varmaan kymmenkunta autoa, mutta jos piha täyttyy, voi auton jättää tienvarteen tai sitten vastapäisen päiväkodin pihaan! Pammun sanoja lainaten, että eihän täällä peräkylällä muuta väliä ole, kun että ohi mahtuu ;)
Ja jos on toiveita muuten ohjelmasta, niin laittakaa viestiä ja mietitään! Toki aikaa menee myös ostoksiin ja muistakaa ottaa käteistä rahaa mukaan!! Ja paljon iloista mieltä! Nähdään pian!!
-merja-

5 kommenttia:

Haana kirjoitti...

Mie voin tuoda sizzixin sidekickin jolla saa tehtyä pitkiä kiekuroita ja kirjaimia. Voisko joku ystävällisisti tuoda art impression leimasimia mummeleita ja pappoja kun itsellä ei oo, ISO KIITOS!

Taina kirjoitti...

MOI! Minulle voisit Merja ottaa ne kaksi leimasinta tyttö ja poika, joista olet tehnyt sen hääkortin. Minä voin ottaa tuon kuumailmapuhaltimen auton perään, saahan niitä useampikin olla.

mummeli kirjoitti...

Minä voisin tuoda vaikka Cuttiksen.

Carkki kirjoitti...

Mä voisin tuoda mukanani kuumailmapuhaltimen. Jos joltain löytyy HH:n lohikäärme peikku pystyssä leimasin, olisin ikkkiiiiiionnellinen :)

Sammacco kirjoitti...

Jospas minä tuon (hyla)maidon ja leikkeen. Koetan katsoa josko muistaisin ottaa kuumailmapuhaltimenkin matkaan. Joudun toki lähtemään hieman aikaisemmin...