keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Tapaamisesta taasen!!

Moi taas!!
Onneksi minulla on ystävä kuten Pammu!!! Minähän en siis yksin tätä tapaamista järjestä vaan Pammu on menossa aivan yhtä paljon mukana!! Kun olin eilen tuon "mitä mukaan" postauksen tehnyt ja sitten kysyin Pammulta unohdinko jotain... Niin tietysti unohdin!!Eli tapaamisessa oli tarkoitus tehdä itse pohjia, joten ottakaa mukaan Distressejä ja levittimiä sekä pohjaa varten leimasimia. Eli jos teillä on isoja tekstileimasimia, joilla voisi pohjia tehdä sekä jotain kuvioleimasimia niin mukaan vaan! Sekä Uteeta tai jotain muuta embossausjauhetta! Ja tätä tarkoitusta varten pyytelin tuota kuumailmapuhallinta ottamaan myös! Niin sekä leimapaperia mukaan myös, sillä siihen voi näitä pohjia tehdä!
Tähän laitin mukaan omatekemäni kortin, josta varmaan ymmärrätte mitä tarkoitan! Ja juuri tällaista ei tarvitse tehdä, vaan jokainen voi tehdä ihan omanlaisiaan sekä opitaan toisiltamme erilaisia tekniikoita! Taava on luvannut meitä myös opastaa sekä Maijukin ehkä ;)

Ai niin ja sitten oma toiveeni!! Jos jollakulla on Farmareitten hääpari leimasinta, niin ottaisitko mukaan?!! Minä tahtoisin muutaman hääpari kuvan!

-merja-

Ei kommentteja: