lauantai 25. huhtikuuta 2009

ISO KIITOS!!

Iso kiitos teille KAIKILLE tapaamiseen osallistuneille! Minulla oli mahtava päivä! Olimme Pammun kanssa kyllä molemmat aivan väsyneitä mutta onnellisia kun siivoilimme tilaa nyt illalla! Ihaniin uusiin ihmisiin saimme tutustua ja itse ainakin nautin kovasti! Ja naurettuakin saimme melkoisen paljon ;)
Mutta nyt olen niin väsynyt ja onnellinen, että vietän lasten kanssa loppu illan ja palaan huomenissa takaisin linjoille!
KIITTÄEN
-merja-

12 kommenttia:

Karita kirjoitti...

Kiitos itsellesi ja Pammulle ihanasta tapaamisesta :) Oli niin piristävää nähdä monia kanssasisaria :) Harmi vain kun se kello on aina niin armoton ;)

Maaret kirjoitti...

Super, supersuuret kiitokset aivan loistavasta päivästä; Järjestelyt ensiluokkaiset, tilat ja ihanat blogiystävät koolla, tämä tapaaminen, jos mikä, jää kyllä hyvien muistojen listalle! Erityiskiitos vielä yksityisestä "oppitunnista" taustan tekemiseen, olet ihana ystävä!

Sari kirjoitti...

Kiitokset myös täältä! Mukavaa oli taas tavata ja tehdä ostoksia!

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Kiitokset sinulle: oli erittäin positiivinen kokemus näin ensikertalaiselle! (Toivottavasti emme sentään jättäneet teille ihan liikaa siivottavaa? - Täytyy kyllä tunnustaa, että olin ihan väsynyt minäkin, vaikka olinkin yksinomaan saamapuolella :). Pikkuneitimme on myös erittäin kiitollinen mahdollisuudesta osallistua, ja esitti toivomuksen, että mukaan tulisi hänkin vielä joskus toistekin.)

Riitta kirjoitti...

Kiitokset mukavan päivän järjestämisestä. Vähän lennokas oli lähtöni aamulla "yllättäen" matkaan, mutta päivä oli sen arvoinen.
Olen taas vähän viisaampi ja rahattomapi :)

Taina kirjoitti...

Kiitos tytöt ihanasta päivästä. Järjestelyt kaikin puolin hyvät, ja porukka iloista ja nauravaista. Postailen huomenna lisää kuvien kera omassa blogissani.Hyvää yötä.

Ansku Aarremaasta kirjoitti...

Kiitokset sinulle ja Pammulle ihanasta päivästä!Oli todella hauskaa ja toivottavasti edes jotain uudesta opitusta jäi takaraivoon..Kiva oli myös tavata muita askartelijoita!Koskas otetaan uusiks?

Minna kirjoitti...

Kiitokset sinulle ja Pammulle loistavasti järjestetystä tapaamisesta. IHANAA oli!

Kati kirjoitti...

Suuri kiitos järjestäjille! Harmitti kyllä, kun siivoilut jäi teidän harteille... :-(
Kivaa oli ja paljon uutta tuli opittua ja aina on ihanaa tavata blogisiskoja livenä!

maiju kirjoitti...

Kiitos meidän jengiltäkin eli Heiniltä, Niinalta ja minulta. Koitiuduttiin juuri Kälviälle.

Eija kirjoitti...

Iso kiitos terapiapäivästä :)
Hugs!

Nellastiina kirjoitti...

Isot Kiitokset teille hyvin järjestetystä päivästä! Tämä oli ensimmäinen blogitapaamiseni, mutta ei todellakaan viimeinen. Sen verta mukavaa oli! Kiitokset myös kaikille muillekin mukavasta seurasta!

Niina