maanantai 20. huhtikuuta 2009

MUISTUTUS!!

Askartelu- ja lahjakauppa Mihanna osallistuu Tampereen Blogitapaamiseen.Ennen tapaamista tehdyt ja maksetut tilaukset nettikaupasta http://www.mihanna.com/ toimitetaan tapaamispaikalle ilman toimituskuluja. Lisäksi saat tilauksesta -10% alennuksen, kun laitat alennuskoodin BTTRE sille varattuun kenttään, joka tulee maksutapaa valitessa. Valitse tilauksen toimitustavaksi "nouto kauppiaan toimipisteestä", jolloin toimituskuluja ei veloiteta ja kirjoita Lisätietoja-kenttään: toimitus Tampereen blogitapaamiseen. Maksun tulee näkyä Mihannan tilillä viimeistään 20.4.2009 sillä silloin tilaukset postitetaan tapaamisen järjestäjille, jotka jakavat tilaukset tapaamisessa. Itse en valitettavasti pääse paikalle.Mukavaa askartelutapaamista ja askartelun iloatoivottaen, Mira / Mihanna
Tämä on muistutus tapaamiseen tuleville! Eli nyt kannattaa tilata, jotta saatte sitten paketin postikuluitta tapamiseen! Jaan pakettinne sitten siellä!
Samoin muistakaa tehdä etukäteisostokset myös Heinikasta ajoissa!! Heinillä on sellainen kohta että postikuluitta, joten rastikaa se niin Heini tuo pakettinne sitten postikuluitta Ylöjärvelle!

2 kommenttia:

Marika kirjoitti...

MoikkaMoi,
Ylöjärvelle,
Ihana rakas kotipaikkani!
Harmi että asun savonlinnassa...
Muistakaa ottaa kuvia jotta pääsen ihailemaan....
Ihan kortti tässä alempana, väritys on lemppareitani!

Paula kirjoitti...

Mun vuoro, mun vuoro...!! :D

Blogissani olisi jotain sulle tarjolla. :)