torstai 6. elokuuta 2009

Sinistä!!

Sinistä minulta nähdään harvoin ja päätinpä välillä kokeilla vieläkö onnistuu!! Ja ihan ok korttihan tästä tuli!! Ainakin itse tykkään tästä simppelistä kortista!!

Tuntuu että täytyisi kiireesti saada vuorokauteen lisää tunteja... Töissä tarvitsee käyda, lasten kanssa haluasi olla enemmän, askarrellakin kovasti haluaisin ja sitten pitäisi ehtiä olemaan kaikki vapaa-aika mökkillä rakentamassa (100km matka meiltä kotoa) joten alkaa käymään koville...
Tällä hetkellä meidän tytöt ovat kovassa kuumeessa, vanhemmalla oli eilen kuumetta jopa 40,1 astetta. Tänään täytyy mennä kyllä lääkäriin, jotta parannutaan eskarin alkuun mennessä! Sitä meillä jo peloissaan odotetaan!

Tässä läheltä! Kuvahan on Pysseleitä ja minusta tämä sopii vallan mainiosti pienille tytöille synttärikortiksi!

8 kommenttia:

Taina kirjoitti...

Kyllä on ihana tämä sininekin kortti. Kukkapaperi raikasta ja tuo leimasin saa niin hyvälle tuulelle. Voi kunpa nuo tytöt pysyisivät yhtä iloisina murkkuikäisinäkin, välillä tuntuu että suupielet ovat useimmiten alaspäin. No aikansa kutakin, toivottavasti. Pikaista paranemista teidän tytöille!!

sirpaliina kirjoitti...

Ihana sininen kortti, herttainen tuo pysselin leimakuva :)

myy ja vilijonkka kirjoitti...

hienosti onnistunut sininen kortti! itsellenikin on vaikeuksia tehdä sinisiä kortteja;) toivotaan et lapsesi parantuis nopeasti et pääsis eskarinaloitukseen mukaan! jos löydän niitä lisätunteja niin ilmoita minullekin tarviin niitä kans!

mummeli kirjoitti...

Oikein nätti kortti, tuo sininen kyllä on varmaan muillekin jotenkin haastava. Minä se tuppaan tekeen vain pinkkejä, pakko yrittää jotain muutakin mutta kun paperit ovat aina jotenkin vaaleanpunaiseen meneviä en ymmärrä miten niitä vaan tarttuu minulle, ovat varmaan mielestäni kauniita. Paranemisia pikkuneideille.

Hilkka kirjoitti...

Voi miten ihana kortti...haahaa...minä niin sinisen ystävä:))
Paranemista tyttösille:))

Ansku Aarremaasta kirjoitti...

Hieno kortti ja kivan värinen.Tuo kuva on myös söötti ja niin sopiva synttärikorttiin.

Maria H. kirjoitti...

Kaikkia ihania kortteja on tänne taas ilmaantunut, kun en ole ehtinyt kurkkia!!

Maaret kirjoitti...

Kiva ja erilainen kortti sinulta, tykkään kovastikin:)