perjantai 14. elokuuta 2009

Onnea kouluun!!

Näin Lauran blokissa vähän aikaa sitten kortin jossa hän oli käyttänyt tätä aivan ihastuttavaa taustapaperia. Niinpä päätin että minäkin hankin sitä. Ja tein kortin muistamatta edes mikä kuva Lauralla oli tässä kortissa ollut... Voihan nenä... Ihan kuin olisin matkinut, vaikka en edes muistanut millaista kuvaa Laura käytti...

Itse kuitenkin olen kovin tyytyväinen tähän korttiin!! Mutta samoja ongelmiahan minulla on ollut aina myös Maaretin kanssa, eli teemme samanlaisia kortteja!! Aina pitää olla vähän varovainen kun menee Maaretin kortteja katsomaan, sillä voi olla, että ollaan tehty samana päivänä samalla leimakuvalla kortit ja vielä samoilla sävyillä!! Sattuuhan sitä!!


5 kommenttia:

Taina kirjoitti...

Tervehdys! Hyvä keksintö laittaa tuo tekstipaperi vähän kuin liitutauluksi. Minulla on vähän erilaista tekstipaperia, mutten osaa sitä oikein mihinkään käyttää. Aurinkoista viikonloppua!!

Maaret kirjoitti...

HUIPPUKORTTI! Kaikki natsaa kympillä ja tällä kertaa voit olla ihan huoletta; En omista kyseistä leimasinta, enkä edes kuvia, eikä samoja taustapapereita varastossani ole :) Siis osataanhan me joskus sitten erilaisiakin kortteja tehdä :):) Tänään multa ei taida postausta tullakkaan, istun nimittäin autossa läppäri sylissä. Teimme pikavisiitin appivanhempien luokse Itä-Suomeen, mutta nyt tosin jo matkalla mökkiä kohti. Vieroitusoireita kortteilusta on kyllä ehtinyt jo tulla:):)

myy ja vilijonkka kirjoitti...

tosi upea kortti koululaiselle! ei kai se haittaa vaik tulee samanlaisia meil oli jossain vaiheessa maijun kanssa nniinet teimme samanlaisia kortteja samoista leimoista;)
mut toi paperi on kyl just ihanaa tähän korttiin!

Minni kirjoitti...

Hei,

Kiitokset blogivierailusta ja kommenteista. Tämä on ihana kortti, melkein toivoo menevänsä kouluun... mutta vain melkein :)

Laura kirjoitti...

Hihii!!!! Minä katsoinkin että onpas tutunnäköinen kortti. hih! :) Kiva että pääsin inspiroimaan sinua :).