sunnuntai 30. elokuuta 2009

Kukka kortti!

Tässä olisi tällainen vaihteeksi! Tämä paperi on ollut mulla varmaan vuoden ja yhtään korttia siitä ei ole valmistunut! Aluksi en raaskinut ja nyt en ole saanut aikaiseksi aiemmin. Kuvio on niin suurta, että se vie kaiken huomion. Nytpä päätin sitten saada siitä kortin aikaiseksi ja päätin Paanasen Markon tapaan korostaa sitä mitä ei voi peittää... Joten kukat esiin! Mieheni on sitä mieltä, että tämä ei kuulu mitenkään parhaimmistoon, joten kertokaahan te, mitä mieltä tästä olette!!

Tässä lähikuvaa kukista!


12 kommenttia:

Nannuli kirjoitti...

Itse tykkään juuri tuollaisista korteista joissa kaunis paperi ja sen annetaan näkyä. Itse juuri eilen käytin samaista paperia yhdessä minialbumissa =)Itsekin olin marinoinut paperia n. 2 vuotta varastossa

Maaret kirjoitti...

Parhaimmistoa...No se on miehesi mielipide, jota tulee kuitenkin arvostaa. Korttisi ei ole ominta tyyliäsi, joten ehkä hän siksi on korttiasi arvostellut. Mutta hommahan menee niin, että ethän kaikkia kortteja siipallesi tee, kortin saajillahan jokaisella on oma maku ja joku pitää tätä korttia kerrassaan upeana! Kaikki ei pidä "lapsellisista" leimakuvista ja suuresta määrästä tilpehööriä. Kun tämän kortin saa "oikea" henkilö, on hän varmasti todella otettu ja osaa arvostaa tätä hienoa toteutusta, jossa todellakin pääosan saa kaunis taustapaeri ja kukkaset lehtineen. Minä ainakin tykkään myös tästä kokonaisuudesta:)

Ninskulandia kirjoitti...

Minun mielestäni korttisi on todella kaunis =)

-maiju- kirjoitti...

On se nätti kortti. Eihän miehiltä kannata mielipidettä kysellä :) Ei meillä ainakaan :D

Taina kirjoitti...

Kaunis kortti tämäkin. Tuo taustapaperi on ihan mahtava, eikä seurakseen kaipaa ylimääräisiä juttuja ja on hyvä juuri näin.Eikö olekin kiva, kun voi aina välillä tehdä jotain erilaista, mihin on tottunut. TYYLIKÄS,sanon minä.
Olen huomannut ettei siipalta kande paljoa kysellä:)

Kirsi kirjoitti...

Minä olen kanssa sitä mieltä että todella tyylikäs kokonaisuus. Ja tuo paperi on niin kaunista jo itsessään että sitä ei mielestäni olisi kannattanutkaan enempää peittää. Itse ainakin tykkään kovasti. =)

Pimpula kirjoitti...

Tämähän on kaunis ku mikä. Minä tykästyin heti siihen kuinka taustapaperi on jätetty mukavasti näytille. Hyvä Paanasen Marko ja Merja. =)
Minä pidän tästä kortista!

Paula kirjoitti...

Minä kyllä tykkään kanssa! Muhkeat nuo kukat on (Gigantista?!? ;D) mutta komeat! Pitääkin jättää näkösälle silloin. Väritkin on kerrassaan herrkulliset ;)

Katjuska kirjoitti...

Tyylikäs ja aikuisille hieno kortti. Todellakin, kun kaikki eivät tykkää leimakuvista, niin on hyvä olla tarjolla myös näitä muita. Värit on upeat ja mitä sitä todellakaan peittelemään upeaa paperia :)
Hieno on!

Susa kirjoitti...

Kiitos :)

Minä tykkään kyllä kovasti tästä kortistasi!! Värit ja kokonaisuus on mitä upeimmat!!

Paula kirjoitti...

Tykkään tästä kortista!

Minni kirjoitti...

Kaunis kortti. Itse huomaan pitäväni aina enemmän yksinkertaisemmista koristeluista. Ja siinäpä sitä taitoa vaaditaankin. Että terkkuja vaan eteenpäin :)...kortti on oikein onnistunut