sunnuntai 26. heinäkuuta 2009

Raitaa!!

Taisi olla kevättä, kun lupasin, että minä teen vielä joskus raidallisen kortin! Tässä se nyt sitten on! Taustapaperi on aivan ihanaa!! Mutta kuvasta myös huomaa, miksi myin tuon pallomekon pois... Minä en kerrassaan vain osaa värittää nuin isoa pulleaa mekkoa!! Tämä on oikea todiste siitä!!
Ai niin ja Pammulle huomio, tässä on käytetty tuota "muotopuolta" valkoista kukkaa josta oli yhteinen haaste!! Jokos sun kukkas on käytetty?!! Paula kävi meillä tiistaina kylässä ja kuinkas ollakaan hänelle oli postipoika tuonut isoja valkoisia kukkia, joista sitten jaoimme tasan molemille... Pöydälle jäi lojumaan kaksi "muotopuolta" kukkaa ja meidän yhteisenä haasteena olikin siis tehdä niistä kortit! Tässä siis mun versioni sen kukan käytöstä!

Tuo "tagi" on Tim Holtzin ja ostimme niitäkin Heiniltä
ja jaoimme keskenämme! Kaikkea pitää kokeilla, ainakin askarteluun liittyvää :)


5 kommenttia:

Paula kirjoitti...

Mikäs vika tuossa mekon värityksessä on...?? Mutta eipä näy ruskeaa tässä kortissa, toisin kuin joillakin muilla ;D

Mun muotopuolikukkani lojuu vielä jossain "arkistoituna"
Eiköhän siitä joskus jotain... ;)

Ansku Aarremaasta kirjoitti...

Kivan pirtsakka kortti ja tuo raitapaperi on kyllä nättiä.Minusta tuon nimenomaisen tytön mekko on tehty vähän liian pulleaksi,mutta värityksessäsi ei kyllä ole mitään vikaa!

Katjuska kirjoitti...

Ihana piristysruiske!
Upeat värit ja hieno asettelu :)

Katinkolon Kati kirjoitti...

Pirteä kortti minunkin mielestäni! Minä kyllä tykkään tosta pulleasta mekosta.. Mutta varmasti se on haastava väritettävä! Sinun värityksesi on kyllä hyvin onnistunut!

Maaret kirjoitti...

Pirtsakka kortti ja ihq värimaailma :)