keskiviikko 15. heinäkuuta 2009

Kortti ilman leimakuvaa!!

Minulla oli eilen AIVAN MAHTAVA päivä!! Kiitos kuuluu siitä Pammulle, Mummelille, Pimpulalle ja Heinille!! Lähdimme siis aamusta aikaisin ajamaan Heinikkaan Kälviälle ja siinä reissussa sitten menikin koko päivä! Kotona oli joskus vähän ennen klo 23!! Mielettömän ihanaa oli siis vielä kerran iso kiitos teille kaikille! Ostoksia tuli tehtyä, mutta niitä en nyt jaksa kuvata! Löytyvät kaikki Heinikan sivuilta ;))
Mutta tämän kortin tein jo maanantaina kun sain uudet SP stanssit Ameriikasta kotiin! Näitä saa toki jo Heiniltäkin! Minusta nämä on aivan ihanat! Saa tehtyä kortteja aikuiseenkin makuun, sillä kaikki ei välttämättä tykkää leimatuista...

Tässä vielä lähikuvaa kortista! Siihen kuuluu siis neljä erillistä stanssia tuohon pakettiin, mutta tässä on käytetty vain kahta.10 kommenttia:

AN kirjoitti...

Ihana--täytyyköhän minunkin saada--:)

mummeli kirjoitti...

Tuhannet kiitokseni tosi ihanasta reissusta, oli jälleen niin mahtava päivä viettää teidän kanssanne.Tuo kortti on taas niin ihanan erilainen, säästinköhän väärässä kohtaa. Nyt on sitten erilainen matka edessä, se viekin voimia vähän enemmän. Koitan saada kortin uusista tarvikkeista.

Carola kirjoitti...

Tosi upea kortti :)

myy ja vilijonkka kirjoitti...

tosi ihastuttava! tota olen miettiny pitkään mut kun ei tälläin kesällä ole oikein rahaa pitää odottaa syksyyn;)

Satu K kirjoitti...

Aivan upea, erilainen kortti! Tahtoo kanssa tuollaiset stanssit :o)

Ansku Aarremaasta kirjoitti...

Ihana kortti ja nuo stanssatut kuviot ovat ihan mielettömän upeat.Minä mielittelen hirveästi omaa cuttista,saa nähdä kauanko pystyn vielä vastustamaan kiusausta..Tälläiset kortit ei kyllä yhtään lievitä sitä tuskaa..;)

Minni75 kirjoitti...

Todella kaunis ja tyylikäs kortti :)

maiju kirjoitti...

Ihana kortti. Odotan omaa stanssiani saapuvaksi malttamattomana. Tähän stanssiin tykästyin heti kun sen ekaa kertaa näin ja varsinkin kun näillä sillä tehtyjä kortteja :)

Pimpula kirjoitti...

Olen taas myöhässä näiden kiitoksieni kanssa... Mutta kuitenkin sydämelliset kiitokset viimeisestä! Oli tosi ihana päivä ja katkaisi työviikkoa parhaalla mahdollisella tavalla. =)
Kiitos myös kun jaksoit toimia kuljettajana koko pitkän matkan ajan, eikä bensakaan loppunut kertaakaan ;) Tehdään taas joskus jotain kivaa porukalla.

Eikku kirjoitti...

Aivan ihana kortti! Ja ihania täällä blogissasi muutkin! Mutta voi - taitaa mennä tämä stanssi hankittavien listalle, kivan erilainen kortti, vaihtelua leimattaville!