sunnuntai 12. heinäkuuta 2009

Kukka -kortti

Tässä on leimattu kortti! Eli olen tuon pohjan tehnyt itse sekä tuon keskustaan leimannut itse nuo kukat ja tekstin! Tekstin jopa itse suunnitellut ;) Olen muuten saanut TOSI VÄHÄN ehdotuksia seuraavaan leimasin arkkiin, eli nyt voisitte taas vähän tsempata ja muistaa minua lauseilla ja sanoilla.

Tässä lähikuvaa tuosta keskustasta. Se on Sherry Blossom ja niitä saa Heinikasta.


4 kommenttia:

jasu kirjoitti...

Kaunis tausta kortissasi taas jälleen. teksteihin tuli mieleen, että olen moneti kaivannut ihan perus teksteihin pystysuunnassa kulkevia sanoja.

Ansku Aarremaasta kirjoitti...

Kaunis,herkkä kortti.Tuosta taustasta tykkään erityisesti.Teksteistä minua miellyttäisi esim:Lämpimät ja Aurinkoiset Onnittelut,Lämpöinen Tervehdys Sinulle,Haleja ja Enkeliterveisiä,Sinua Ajatellen,Surussasi Myötäeläen,Olet Minulle Tärkeä,Rakkaudella,Taivaan Isän Taskuun,Onnitteluja Pienelle prinsessalle/Prinssille.Tahtoisin toivoa sinulle,jotakin oikein hyvää,enkelin siipien havinaa ja iloa,onnea syvää.Tässä joitakin,laitan lisää,jos tulee mieleen.

Taina kirjoitti...

Moi ! Ajattelin, että myös fonteilla voisi "leikkiä" noissa leimajutuissa, jos se siis on mahdollista. Esim. MF:llä on hauskoja fontteja tekstileimoissa ja siirtokuva-arkeissa. Mukavaa huomista reissua muuten teitille!!

Maaret kirjoitti...

Hieno kortti hyvissä väreissä:) Viimeistellyn silauksen tekee embossatut kiekurareunat.