sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

Vihdoinkin kortti...

Olenhan mä saanut tällä viikolla jopa yhden kortin aikaiseksi... Viikko on mennyt töissä ja juhlavalmisteluissa! Iso kiitos kaikille muistaneille!! Täytin siis torstaina 30vee ja eilen oli sitten ystäville hippalot! Mutta asiaan... Tämän kortin tein keskiviikkona kun ystäväni Susanna oli meillä opettelemassa leimaamista (taas sain koukutettua...). Kuva on Susannalta ja näytin siinä samalla värittämistä ja askartelin tämän kortin!

Tykkään paljon tästä neliönmuotoisesta kirjain leikkurista ja se pääsi taas esille tässä kortissa!

http://www.youtube.com/watch?v=3Tp3Ayz0_1g

Tuolta You Tubesta voi käydä katsomassa Frederikkiä, mutta tuo ihana Jopo on aivan samanlainen jonka aivan ihana ystävä joukkoni oli minulle hankkinut lahjaksi!! Aivan upea vai mitä? Sen lisäksi sain pinkit Reinotossut ja jätesäkillisen ilmaa, jos sattuvat kumit tyhjenemään ;)
-merja-

12 kommenttia:

Piia kirjoitti...

Upea kortti ja aivan ihanan JOPO!!!!! Tahtoo myös <3

Paula kirjoitti...

Toi pyörä on niiin upea!! Jos pyöräilisin niin pyöräilisin juuri tällaisella ;)

Riituli kirjoitti...

Myöhästyneet synttärionnittelut!

Upea kortti! Kivoja yksityiskohtia! Minullakin on tuo neliöleikkuri, mutta en ole vielä yhteenkään korttiin käyttänyt neliökirjaimia. Pitääpä ottaa työnalle...

maiju kirjoitti...

Myöhästyneesti onnea... ja kyllä kaverit on sulle ihanan jopon ostanut... ja vau minkä värisen :)

Pinkkis kirjoitti...

Ihana pyörä, ja ihana kortti! Onnea paljon näin jälkikäteen. :)

jasu kirjoitti...

Voi miten ihana lahja, myöhästyneet onnittelut :)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea kolmikymmpiselle! Hieno pyörä...;)

Pimpula kirjoitti...

Myöhästyneet onnittelut!! Tervetuloa kolmekymppisten-kerhoon. Aivan ihanan fiuken olet saanut lahjaksi! Kaunis on korttikin.

Ansku Aarremaasta kirjoitti...

Vähänkö makee pyörä!Tahtoo kanssa tuollaisen!Upeella lahjalla kyllä ystäväsi muistivat.Onnea vielä uudelle vuosikymmenelle siirtymisestä.Mä muistan vielä kun täytin tuon kolkyt,niin ei tuntunut missään.Mutta nyt kun tulikin jo neljäkymmentä mittariin,niin on kamala ikäkriisi.Ajattelee olevansa niiin vanha.Mutta ehkä tää kohta helpottaa,kun tottuu tähän,että ikä alkaakin nelosella.Ja eiköhän se niin ole,että ihminen on juuri sen ikäinen kun tuntee olevansa.Mä tein hiljan leikkimielisen testin,jossa mitattiin ihmisen henkistä ikää ja sain tulokseksi 26!

Hilkka kirjoitti...

Onneksi olkoon vielä näin jälkikäteenkin!
Ihanan lahjan olet saanut ystäviltäsi, parasta minusta on tuo jätesäkillinen ilmaa:)) Upea keksintö!Nyt vaan fillaroimaan:)
Ja kaunis korttikin:)
Mummo se vaan toivottelee,63v, juuri sopivan ikäinen...heh...heh...kaikki ilot vielä kuiteskin tallella:)

mummeli kirjoitti...

Lämpimät onnittelut näin jälkikäteen minultakin. Aivan ihana fillari, kyllä sillä kelpaa pitää kuntoa yllä. Voi että tuli mieleen omat kolmekymppiset, eihän siitä niin kauan olekaan kun muistan kuin eilisen päivän millaista silloin oli. Olen tainnut jäädä henkisesti sinne jonnekin kun aina vaan tuntuu että olen samalla aaltopituudella kuin silloinkin. Ihania kortteja oletkin tehnyt pitkän matkan kun täällä luurailin.

myy ja vilijonkka kirjoitti...

vautsi kuin ihanan pyörän olet saannu! olen kade! ihastuttava kortti! hienosti olet saannu koukutettua ystävän!