keskiviikko 3. kesäkuuta 2009

Valmistujais -kortti

Tämä kortti on myös jo aiemmin tehtyjä... Mutta nyt alkaa olla kesä sen verran jo mielessä, että postaukset alkaa harvenemaan ;) Laitan postauksia tulemaan jos jotain aikaiseksi, eli varmasti tulee olemaan aikas hiljaista! Meillä on nyt kesällä mökin laajennus menossa ja siellä ollaan paljon ja omat juhlanikin on tulossa aivan pian... Joten toivotan tässä nyt yleisesti kaikille hyvää kesää! Toki kyllä minä yritän käydä katsomassa muiden tekeleitä ja laittelen tietysti omiakin, jos valmista tulee!!


-merja-

8 kommenttia:

Riituli kirjoitti...

Kaunis kortti tämäkin!

Taitaa olla itse kullakin vähän rauhallisempaa kesän aikana. Tai sitten kortteja tehdään ns. yötyönä.

Hyvää kesää sinullekin.

pensasruusu kirjoitti...

Kiitos Merja kuvista! Eka onkin jo valmiina...
Hyvää kesää!

Maaret kirjoitti...

Samoilla linjoilla Riitulin kanssa, että kesä taitaa hiljentää bloggailua itse kullakin, onhan sitä elämässä jotain muutakin kuin kortteilu, vai onko sittenkään :)
Onhan se niinkin, että kun välillä tekee kortteja hiukan rauhallisempaan tahtiin, niin syksyllä ja talvella pimeään aikaan riittää energiaa sitten tähänkin hommaan. Hyvää kesää toivottelen sinulle ja käydään puolin ja toisin kurkkimassa.....
Ai niin, meinas kokonaan jäädä tämä ihana kortti kommentoimatta; Tyylikäs, huolella valmistettu suuritöinen (pikku tekstit), lisäksi aina niin mua viehättävät kiekurat ja kukkasia!

Merkkari kirjoitti...

Mielettömän kaunis kokonaisuus. Ihailen erityisesti pieniä kirjaimia ja sitä kuinka olet saanut ne niin kauniin tasaisesti omille paikoilleen.

Ansku Aarremaasta kirjoitti...

Hieno on korttisi!Tuo kuva on kiva ja moneen juhlaan sopiva.Niin ja oikein paljon onnea synttärisankarille!!!

Maaret kirjoitti...

Huhhu, huhuu, et kai vaan luullut, että synttärisi unohdin, en missään tapauksessa! ONNEA, ONNEA!Koko päivä ollut täyttä menoa, ettei kengät ole jaloissa meinanneet pysyä. Ja nyt alkuillasta (lue äsken) meni reilut kaksi tuntia TarjaL:n kanssa puhelimessa, joten en millään saanut aikaisemmin kommenttia laitettua!

myy ja vilijonkka kirjoitti...

onnea jälkikäteen! todella nätti ja kaunis ja tasapainoin kortti!

TARJA L kirjoitti...

Onnittelut näin jälkikäteen! Upean kortin olet tehnyt.