perjantai 26. kesäkuuta 2009

Kehitettävää teille!

Moikka!
Nyt tulee tylsä kuvaton bloggaus, mutta kamera on jo pakattu ja aivan pian lähdemme leireilemään siis!

Mutta te muut voisitte samalla kun vaikka köllötätte rannalla nauttien auringosta, miettiä seuraaviin tekstileimasimiin tekstejä! Hauskoja, herkkiä, koskettavia, humoristisia, jouluisia.... Mitä mieleen tulee ja mitä olette kaivanneet! Kaikkia emme lupaa tehdä, mutta parhaista on tarkoitus tehdä seuraavaa tekstileima-arkkia! Olemme sen ajatelleet valmistuvan ehkä syyskuussa... Joten laittakaahan tähän postaukseen tulemaan ehdotuksia! Minusta on sitten kiva niitä lukea ensi viikolla kun kotiudutaan!
Ja niille, jotka ovat ihmetelleen edellisten leimojen toimitusaikaa, voinen selittää, että se on äärettömän hidasta ja haisevaa puuhaa... Eli niitä ei saa valmistumaan päivässä kuin muutamia, joten sen takia postitus on kestänyt. Mutta nyt kaikki tilaukset on postissa!! Ja ne joilla ei vielä leimasimia ole ja haluaa, niin syksyllä voitte sitten palata asiaan!! Nyt kesän vedämme henkeä ja kehitellään uusia!!!
Nauttikaa auringosta!!
-merja-

4 kommenttia:

AN kirjoitti...

Nyt ei tule muuta mieleen kuin
Kiitoksia viimeisestä!
Sellaista ei löydy ja sitä on kyselty!

Piia kirjoitti...

Kiitos vaan ihanista leimasimista ja innolla odottelen lisää!!! :)

Itselle ei tuu varsinaisesti mitään tiettyä tekstiä mieleen... Inkidon tyyppisiä vintage-tekstileimasimia olisi tosi mahtava saada ja sitten olen kaipaillut tuollaista käsinkirjoitettua tekstiä suomenkielisenä taustojen tekemiseen... joulun lähestyessä se voisi olla vaikka Tonttu tai jonkun muun runon tai laulun sanoista... fontti vaan ihanan vanhanaikainen käsinkirjoitettu :D

amma kirjoitti...

Kroonisesta tekstileimasin pulasta kärsivänä toivon tarpeeksi isolla fontilla olevia tekstejä (nyt yritän olla ajoissa tilaamassa leimasimia!)

Piitu kirjoitti...

Mikäli lisää tekstileimasin ideoita kaivataan niin..itse kaipailen pystysuunnassa olevia tekstejä.Mielellään kyllä joku muu kuin onnittelut -teksti..vaikka onnea!