perjantai 28. toukokuuta 2010

Vintage -kortti

Tähän korttiin olen tyytyväinen! Paitsi yhteen asiaan siinä...

Tuo kukka on meinaan Grungepaperia, joka itsessään on aivan ihanaa, mutta jostain syystä mun Grungepaperini vain haisee IHAN kamalalle... Se paketti oli meillä kodinhoitohuoneessa ja sai koko talon haisemaan... Se oli ulkonakin pari päivää, mutta haju ei vain katoa. Tämä kortti oli hetken valmiina työhuoneessa ja taas haju tunkeutui eteiseen asti ;) Mies jo pesi kodinhoitohuoneen viemäritkin, kun ei aluksi tietty, mistä haju tulee... Tiedän, että muutamalla muullakin on ollut samaa ongelmaa, mutta ei läheskään kaikilla. Joten älkää siksi jättäkö ostamatta, mutta haistelkaa sitä vähän ennen ostoa ;)

Taustapaperi on myös Timpan tekemää ja kuuluu vintage sarjaan.


5 kommenttia:

ninarsku kirjoitti...

Ihana! tuo kukkanen on upea upea upea. Mullakin jo muutamaan korttiin samanmoinen eksynyt.

Mutta ei Grungesta. Vaikka sitä ostinkin. Mutta se haisee. mun nenään ihan homehtuneelle. Mä laitoin sen kaappiin häpeämään :) Täytyis kokeilla auttaisko siihen vanhankansan hajunsyöjäkikka, eli grillihiili. se kuulemma imee ihan kaikki pahat hajut. Siis vaan johonkin kippoon pahanhajuisen jutun viereen/päälle/sisälle ja pim, hajut on poissa.

-maiju- kirjoitti...

Vai haisevaa paperia? Ruokasooda on myös semmoinen, jonka pitäis viedä hajut pois. Sitä vaan kans pikkukippoon ja pitäis raikastua. Kokeile sitäkin.

Katjuska kirjoitti...

Mielettömän kaunis.
Ihanat kiekurat ja kukka on namu!

elinarsku kirjoitti...

mä meinasin kans ehdottaa sitä ruokasoodaa. :)
kaunis kortti! niinku nuo parit edellisetki, mitä en oo ehtiny kommentoida. toi unikko kortti on todella yksinkertaisen kaunis. :)

Anonyymi kirjoitti...

Ja kahvia pikkukippoon ja häviää ainakin jälkahien tms hajut, joten vois tehota myös tuohon. Kortti on upea ja toi kukka aivan mieletön, i-h-a-n-a!


-merja-