torstai 6. toukokuuta 2010

Mummolle

Ja vielä nämä jatkuvat! Mun äitienpäivä kortit on ollut tänä vuonna kaikki Vintage -henkisiä, mutta musta ne sopivat parhaiten mun mummoille ja lasten mummoille. Kuva on jälleen kerran itse tulostettu ja kukat Englannista. Paperi K&Companya. Helmet on nestemäisiä helmiä, joita itse laittelin menemään. Tekstit mun ja Pammun arkeista.

EDIT:
Apris: käytän laser tulostinta ja mulla on paperina HP:n photo paper 200g matta. Ostin sitä Verkkokaupasta. Siinä paketissa on 100 sivua.

Kaija: Helmet ovat tehty PEARL MAKER aineella. Ostin sitä Intohimona skräppäystapahtumasta, nyt en valitettavasti muista kaupan nimeä, joku rannikko suomen kauppa, koska muistelisin nimen olleen ruotsalainen.... Muistaako joku muu?


8 kommenttia:

Kaija kirjoitti...

Kerrassaan ihastuttava,kuinka kauniisti vihreä yhdistelmä!
Nestemäisiä helmiä,minulle ihan uusi juttu,haluis kun tietäis mistä:)

Apris kirjoitti...

Todella upea kortti. Kauniit värit.
Minkälaiselle paperille ja minkälaisella tulostimella tulostat noita vintage kuvia? Omat tulostukset eivät tahdo onnistua :(

Merkku kirjoitti...

Huhhuh!
Onpa kerrassaan upea kortti!!!
Ei mitään liikaa eikä liian vähän, vaan just nappi!

Riina kirjoitti...

Kaunis kortti! Hieno kokonaisuus ja toimiva värimaailma. Tykkän.

Katjuska kirjoitti...

Niin kaunis ja herkkä!
Ihana väriyhdistelmä ja todella kauniit koristukset :)

maiju kirjoitti...

Todella kaunis kukkarykelmä. Kauniit asettelut.

ninarsku kirjoitti...

ihanainen, herkkä kortti, tuo kukkarykelmä on todella upea! niin.. mun mielestä se kauppa oli hobbyrummet...tilasin taannoin sen kraft-kartonkivaraston tyhjäksi ;)

mummeli kirjoitti...

Tosi kaunis kortti, varmasti mummo on iloinen tämän saadessaan. PEARL MAKER ainetta saa täältä http://www.hobbyrummet.com/