keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Uusia leimasimia jälleen!Ei me Paulan kanssa ihan jouten olla oltu... Saatiin suunniteltua uusi leimasinarkki!! Tämä on kooltaan puolet edellisistä, mutta tässä on silti 17 tekstiä. Tämä tulee varattavaksi varmasti jo tänään Heinikasta, joten ei muuta kuin varaamaan omasi!

Ideahan tässä arkissa on sama, kuin aiemmissa, eli nuo kannattaa ezmountata ja leikata pieniksi ja sitten niitä voi yhdistellä! Nämä tehdään, kuten aiemmat arkkimme laserleikkaamalla, joten kun saat ne, ne haisevat poltetulle kumille, mutta haju katoaa noin vuorokaudesta. Jos haju tuntuu ylipääsemättömältä, voihan ne laittaa vaikka ulos yöksi ja sillä se haju jo katoaa.

Edit: Hintaa en tiedä, Heinille laitoin juuri muistutuksen, että laittaa arkin nettiin! Heiniltä saa myös arkkia 1 ja 2!

EDIT 2: Nyt arkit löytyvät Heiniltä ja kun varaat etukäteen, säästät 5e!4 kommenttia:

Maisku kirjoitti...

Ihania!! :):) Minkähän hintainen tää on?

elinarsku kirjoitti...

hihii! jaa että haisee, kamalaa! ;) hauskoja tekstejä ja fontteja. saako muuten niitä vanhojakin settejä vielä jostain?

Anonyymi kirjoitti...

Mahtaakohan tuo ilmestyä maanataina kun ei ainakaan vielä löytynyt? No tulee kun tulee, en ole käynyt vielä montaa kertaa katsomassa ;-)-merja-

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa, ihanaa, varattu on! Nyt sitten huomasin, että ezmountit puuttuu kun olin niin nopea tekemään tilauksen heti. Miks aina minä ;-)


-merja-