tiistai 12. tammikuuta 2010

Top 10Monet ovat tehneet Top 10 listoja ja minäkin päätin sellaisen tehdä. Minusta se kertoo meidän mausta aika paljon! Tämä olikin sitten yllättävän vaikea tehtävä... Mutta tällaisia valitsin! Monta jäi vielä ulkopuolellekin...

Tuo yläpuolella oleva kortti on tehty vuosi sitten ystävänpäiväksi, ja on tosiaan mun lemppareita, retroineen kaikkineen!Ja ruskea on mun lempiväri! Ja tässä pidän myös tuosta kukka ryppäästä ja värityksestä.Tämä oli P*skarteluhaasteessa kulkuneuvot kohdassa ja tämä possu vei minulta jalat alta ;)Tämän kortin olen tehnyt DT työnä Mihannaan ja kaikessa yksinkertaisuudessa se on minun mieleeni.Tässä vain on mieleistäni fiilistä!Ruskeaa, ruskeaa... Mutta retrokukat ja ruskea on lyömätön yhdistelmä!Tämä kortti on raikas tuulahdus pääsiäishumua. Tuo tekstileimasin on lemppareitani.Tämä on yksinkertainen ja tuo kuva on mieleen.Tästä tuli tosiaan lemppari! Kerrankin punainen kortti ja siitä tuli heti tosi rakas!Ja sitten Pammumaisuutta ja DoodleFactoryä. Olen Pammumaistunut ja ihastunut näihin leimasimiin ja löytyypä niitä aikas monta jo itseltäkin...

Mutta olisi vielä tosi ihana kuulla mistä näistä sinä pidät ja millä perusteilla!4 kommenttia:

Taina kirjoitti...

MOI! Kaikki työsi ovat kauniita, mutta tuo lentävä possu vie minultakin jalat alta:)))Se oli myös hauska oivallus kulkupeliksi haasteeseen.

Haltiakummi kirjoitti...

Minä tykkäsin tuosta mihanna kortista, se on jotenkin ihana sävyiltään ja siitä tulee mieleen lapsuudesta Elsa Beskown satukirjat, varsinkin "Kukkaisjuhla". Kaunis liila kortti missä on kaikki kohdallaan, tykkään kovin.

Pimpula kirjoitti...

Kääk, vaikea valinta... kaikki ovat kuitenkin niin kauniita omalla tavallaan.
Mutta, nyt kun kerran täytyy valita niin suosikiksi kohoaa tuo toiseksi ylimmäinen.
Siinä on sitä jotain ja tuo kukka-asetelma on niin upea.

Ulla L. kirjoitti...

Kauniita olivat kortit, mutta eniten jäi mieleen tuo rauhallinen istuva tyttö ehkä sen takia, että itsellä on tyttöjä ja pinkki pursuu jo yli. Tämä kortti näyttää hienosti sen, että tytönkin kortti voi olla muukin kuin pinkki.