keskiviikko 30. joulukuuta 2009

P*skarteluhaaste #20 - MustaaNyt olisi sitten tämän vuoden viimeisen haasteen vuoro! Uusi vuosi kyllä jatkaa totutusti näitä haasteita, joten ei ole pelkoa että loppuvat!!!

Tämän viikon teemana oli tehdä musta kortti. Se olikin sitten mulle tosi kova haaste, sillä en juurikaan mustaa käytä! Ja sitten pelkäsin, ettei tästä tule mitään Halloween juttua, sillä se aika on jo ohitse ;) Mutta lopputulos on mielestäni ihan kelpo suoritus!

Hyvää uutta vuotta kaikille!


9 kommenttia:

mummeli kirjoitti...

Tämä on ihan hauska kortti, kyllä tuo musta on aikas haastava väri. Minäkin sain jo oman korttini tehtyä ja se on jo aikas hyvin vai miten se menikään.

elinarsku kirjoitti...

toi Zot on niiiiiin paras! ihana ja hauska kortti. :D ( i need some coffee!!!)

Maissi kirjoitti...

Voi tämä on niiiiin hieno :)

Haltiakummi kirjoitti...

Hauska ironisen oloinen kortti, minkä voi komeesti lähettää ystävän päivää piristämään, taikkapa vaikka työpaikan kahvihuoneeseen hymyillyttämään. Me like.
Ja hyvää, iloista, värikästä ja mukavaa vuotta 2010 myös sinulle! :)

Katjuska kirjoitti...

Tää on tosi huippu kortti!
Tuo teksti ja olio sopii yhteen kuin nenä päähän ;D

Paula kirjoitti...

Ei varmaan ole yllätys, jos sanon, että minä niiiin tykkään tuosta kuvasta ;) Ihanaa ironiaa tuossa tekstissä ja kuvassa ;) Minä niin tykkään siitäkin ;D Kortti on muutenkin upea!

Katinkolon Kati kirjoitti...

Tää on hauska ja hieno kortti! Yllättävän hyvin passaa yhteen toi ruskea ja musta. Ei nimittäin oo yhtään niin synkkä yhdistelmä kuin vois luulla.

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kortti ja musta ei ole lainkaan paha/synkkä väri vaikka niin voisi ajatellakin. Mistäs nää haasteet muuten löytää jos yrittäin päästä suosta ylös ja tekemään jotain? kyseslee kaima osoitteesta http://merjan.vuodatus.net ?


-merja-

Anonyymi kirjoitti...

^ Löysin toki tuon haastepaikan kun vähän auoin silmiäni paremmin ja pitänee käydä katsastamassa ilmestyvät haasteet ja ehkä jotain kokeillakin, mutta osallistumaan en pysty kun olen täysin toivoton linkittämisten suhteen ja kukaan ei ole vielä tähän päivään mennessä ole vääntänyt mulle tuohon rautalangasta ohjetta. Käväisin myös katsomassa videon korttipohjan tekemisestä itse ja olin täällä aivan silmät pyöreänä, koska niin uuno olen kaiken leimaustekniikoiden suhteen, että moiset jätän vielä odottamaan.

-merja-