perjantai 4. joulukuuta 2009

Jouluiloa!Toivottavasti että kyllästy jo näihin mun omatekoisiin pohjiin... Mutta kun niitä on tullut tehtyä melkoisesti, niin niitä on myös kiva käyttää! Kukan olen tapaamisessa Minnalta oppinut ja siitä tuli minusta tosi kiva!
Tässä vielä lähikuvaa tuosta kukasta! Täällä ollaan edelleen vielä toipilaana, kyllä on ollut kova tauti. Mutta josko se nyt tästä alkaisi helpottaa :)9 kommenttia:

mummeli kirjoitti...

Eipä noihin pohjiin voi kyllästyä ovat ne niin kauniita kuin korttikin. Tuo kukka oli kyllä opettelemisen arvoinen, olet saanut sen niin hyvin onnistumaan. Toivottavasti tauti hellittää, mukavaa viikonloppua.

Riituli kirjoitti...

Olen samaa mieltä mummelin kassa - pohjasi ovat kauniita. Ja kukka on hieno! Onko se tehty retrokukista?

Koitahan saada itsesi kuntoon...

myy ja vilijonkka kirjoitti...

voi että toi taustapaperi on ihana! ja kukka kanssa! kaunis kokonaisuus!

Piitu kirjoitti...

Kaunista, kaunista =)!!! Pohjat on upeita ja kukka on kyllä tosi hieno!

Maaret kirjoitti...

Ei kyllästytä omatekemiin pohjiin, anna tulla lisää vaan:) Itsekin olen viime aikoina niitä ihan innoissani tehnyt, eikä kyllästymisen merkkejä näy :)
Pohjasi on tosi kaunis ja niin ihanan värinenkin. Minnan oppi näyttää menneen myöskin todella hyvin perille, kukkasi on upea ja osaan täysin kuvitellä, millainen se on livenä. Muutenkin korttisi on tavattoman ihana! Pikaista paranemista ja mukavaa pikkupakkas viikonloppua:)

Minna kirjoitti...

Omatekemät pohjat on parhaita, niitä vaan lisää peliin :) Kaunis kortti ja ihanan värinen kukka.
Pikaisia paranemisia.

Ritva kirjoitti...

Ihana on pohja ja kaunis kokonaisuus, tuo kukka on suorastaan hehkeä!
Yritähän toipua!

Katjuska kirjoitti...

Tosi kaunis kortti! Sävyt on niin minun mieleen! Hei,omatekoiset pohjat on parhaita! Ei ole muilla samanmoisia :)
Pikaista, röh, paranemista :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kortteja olet tehnyt ja pohjat on ihan must.

Löysin sivusi oikein Australian kautta kun osui kaiman nimi silmään ja piti lähteä tutustumaan eikä todellakaan mennyt hukkaan tämä reissu, ainoa ongelma on, että nyt häpeän omia tekosiani toden teolla ja toivon totisesti, ettei meillä ole yhteisiä tuttuja, jotka saisivat sinulta unelmia ja minulta vain "niitä muita" joulukortin muodossa. Minäkin haluaisin oppia tekemään itse pohjia ja muutenkin ideoita tarvitisin lisää liveopetuksen muodossa.

-merja-