maanantai 2. marraskuuta 2009

Värityksiä!Yleensä omaan huonon tavan siinä, että esittelen vain omia tuotoksiani, mutta teenpä nyt parannuksen!! Tyttäreni 6v sai tänään omia kuvia jälleen väritettäväksi ja kävi yksinään värittämässä ja tässä ylhäällä on lopputulos! Minusta hurjan kaunis!! Ja ennen kaikkea tarkasti väritetty!
Tämä Pingu taas on 3v. tyttäreni värittämä! Värikäs tyttö, täytyy sanoa!

Mitäs pidätte?!!9 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Jestas, että onkin ihania värityksiä :) 6-vuotiaalta uskomattoman hyvät värivalinnat ja se, mikä eniten ihastuttaa ja samalla yllättääkin, on se, että värit ovat kuvan ääriviivojen sisäpuolella eikä yhtään mene yli. Muista kertoa hänelle Maaretin terveiset, jossa kehun upeaa värisilmän omaavaa ja taidokasta taiteilijaa.
Sitten se suloisin osuus; 3-vuotiaan väritys on niin vallattoman hauska, omaperäinen, eriväriset jalat ja kuinka moni meistä aikuisista värittäisi pingviinin viidellä eri värillä ja vielä näin hyvällä mielikuvituksella, kysympä vaan:) Kuva on niin hauska, että jos oma lapseni olis tällaisen väritellyt, laittaisin sen oitis kehyksiin, jotta saisin usein sitä hymyssä suin katsella :) Lämpimät terkut hänellekin. Sinä puolestaan saat olla ylpeä kahden näin lahjakkaan lapsen äitinä:)

Pimpula kirjoitti...

No totisesti pidän! Keneenkähän lie tytöt tulleet, vai äitiinsä? =)
Kylläpä on 6v saanut kerrassaan tarkkaa jälkeä aikaan, ei voi kuin ihailla. Pingukin on hyvin värikylläinen =)

Carola kirjoitti...

Upeasti väritetty :)

Paula kirjoitti...

Terkkuja taiteilijoille!! ;) Molemmat on kerrassaan upeita värityksiä!

Haltiakummi kirjoitti...

Onpas sinulla taitavia aarteita siellä kotosalla!! Olen aivan hämmentynyt kuusi vuotiaasi tarkkuudesta ja taitavuudesta. Ja tuo kolme vuotiaan pingu on ihana; harva sen ikänen malttaisi värittää noin monella värillä, ja vieläpä koko kuvan.
Onpas kyllä, hienoa että taiteilijat esittelivät meille kauniit työnsä! :)

myy ja vilijonkka kirjoitti...

ainull on taitavia tyttöjä! meil viis vuotias on kova värittämään noita kuvia sais olla kyl useesti niitä leimaamassa et saa värittää ja niitä kuvia sit saa kyl kaikki kaverit aika useasti lahjaksi! mut tosi upeesti on kyl 6 vuotias värittäny moni ei viel kyl kykene noin hienosti värittelemään ja viel et värit kestää sisäpuolella ja toi kolme vuotias taitaa olla aika värikäs tapasu;) mut niin herttanen väritys hänen kuvassa!

-maiju- kirjoitti...

No wau! Aivan upeasti väritetty tuo siili. Eipä kyllä uskoisi 6-vuotiaan väritykseksi! Hauska myös tuo pingu, vuoden päästä varmaan jo pysyy värit paremmin reunan sisällä :) Terkkuja tytöille!

Ansku Aarremaasta kirjoitti...

Upeaa väritystä todellakin!Vanhemman tytön väritys vetää vertoja kenen tahansa aikuisen tekeleille.Pikkusisaren työ on myös värikkyydessään upea ja hauska.Mukavaa on,kun lapsetkin innostuvat askartelusta äidin mukana.Meidän nuorempi poika on myös innokas askartelija,vaikkakin viime aikoina majanrakennus on tainnut viedä voiton..

Mape kirjoitti...

Ihanat väritykset,, 6-vuotias on todella lahjakas ja tarkka,,, osannu valita tosi hyvät värit,,, 3-vuotias on värittäny just luonteelleen ominaisesti,,, Aina jalat maassa vaikka mihin pudottaisi,,, Tosi suloiset,,,