torstai 26. marraskuuta 2009

Pinkki joulukortti!Näin Anskun blokissa jo jokin aika sitten pinkin joulukortin ja ajattelin, että tekaisempa itsekin. Mutta aika menee niin nopsaan, että ei se ihan heti valmistunut! Eilisen illan makasin tai olin tekemättä mitään tuntematta huonoa omaa tuntoa ;)

Mutta tässä kuitenikin valmis kortti jonka tein pari päivää sitten. Kuva on väritetty distresseillä, mutta oli leimattu "huonolle" paperille ja väritys ei ole ihan parasta mahdollista... Yleensä olen tehnyt tästä kuvasta rippikortteja, mutta ajattelin kokeilla sitä nyt joulukorttiinkin ja mun mielestä se toimii tässäkin!7 kommenttia:

Riituli kirjoitti...

Todella kaunis pinkki kortti, vaikkei se olekaan ihan tyypillinen joulukortin väri. Tykkään.

Mirja kirjoitti...

Oikein kaunis kortti...vähän erilainen kuin perus joulukortti..

Ansku Aarremaasta kirjoitti...

Kaunis kortti!Tuo kuva sopii minustakin hyvin joulukorttiin,itsekin tein siitä kortin juuri,mutten ole vielä blogittanut sitä.Samoin tuo taustapaperi on niiin ihanaa,omani olen valitettavasti jo silpunnut..Harmi kun ei nähdä lauantaina.. olisin niin mielelläni tullut.Mukavaa joulunodotusta sinulle kuitenkin!

Carola kirjoitti...

Suloinen kortti! Oikein hyvin sopii joulukorttiin ja moneen muuhunkin tarkoitukseen tämä leimasin. Tykkään :)

Taina kirjoitti...

MOI! Aivan hirmuisen kaunis taasen tämäkin työsi. Pinkki on minunkin mielestäni ihan kiva joulukortin sävy.Koipeni on jo ihan hirmu paljon paremmassa kunnossa,joten nyt ODOTAN jo lauantain pikkujouluja jihuu;)))

Katjuska kirjoitti...

Ihana tämä pinkki joulukortti! Todella kaunis!
On kyllä tosi hauskaa nähdä lauantaina :)

myy ja vilijonkka kirjoitti...

niin ihanan värinen joulukortti! ja selkeä ja kaunis kokonaisuus!