maanantai 19. tammikuuta 2009

Taskukortti jälleen!
Päätin kokeilla kortin tekemistä maskitekniikalla. Tuo tyttö on leimattu ensimmäisenä, sitten laitettu maski päälle. Kortti itsessään on väritetty Distresseillä ja sitten tekstileimasimella tehty tuota vanhannäköinen teksti tuonne alle! Kuoresta en saanut aivan mieleistäni, mutta ihan hyvä näinkin! Tuo maski tekniikka oli ihan kivaa, mutta vie melkoisesti aikaa ;)

-merja-

5 kommenttia:

Paula kirjoitti...

Hieno kortti. Mun pitäis kanssa tuota maski tekniikkaa kokeilla, mutta jotenkin tuntuu loppuvan päivästä tunnit.

Maaret kirjoitti...

Tykkään sekä kortista, että taskustakin:) Kokonaisuus huolella tehty ja siitä "lisäpisteet" :):)

Taava kirjoitti...

Minusta maksitekniikan käyttäminen on nopeampaa kuin esim. kuvan leikkaaminen vain irti ja päälle liimaaminen. Lisäksi maskin voi säilyttää seuraavaa kertaa varten. Mutta tietysti makuasioista ei sovi kiistellä.

Merja kirjoitti...

Minä kun tein vasta ensimmäistä kertaa tällä tekniikalla, joutui vähän enemmän miettimään ja varmaan siksikin aikaa meni enemmän ;) Ja jos nyt ajatteleen tavis leimakortin tekoa, niin menee siihenkin aika paljon aikaa ennen kuin saa valmista aikaiseksi, tai ainakin minulta ;)

Mimiko kirjoitti...

Tosi nättejä on molemmat (kortti ja kuori). Saas nähdä, koska ehtisin kokeilla (niin leimaustapaa kuin kuortakin); jonnekin ne päivät vaan aina karkaa.