sunnuntai 25. tammikuuta 2009

Blokitapaaminen!!

Kiitos kaikille osallistujille IHANASTA tapaamisesta!! Minä ainakin nautin suunnattomasti!! Leimattua tuli paljon, sekä jaettua kokemuksia! Ja olihan siellä Pammulla mukana niitä niin ihania "karjatilallisiakin" (sori, tämä on sisäpiiriin juttu!!!)
Ja onneksi ehdittiin pitää välillä taukoakin, syötävät olivat maittavia, kiitos siis vielä kerran kaikille! Otetaan uusiksi sitten lähempänä kevättä! Ja nähdäänhän me sitten monia siellä Karitan järjestämässä tapaamisessa Riihimäellä.
Teimme siellä myös magneetteja, mutta niistä kuvaa myöhemmin kun ovat kokonaan valmiita!
-merja-

9 kommenttia:

maiju kirjoitti...

Varmaan teillä oli kivaa :)
Miten teistä on saatukin otettua noin vakava kuva :)))

mummeli kirjoitti...

Kiitos paljon jälleen kerran tosi kivasta tapaamisesta. Aina on yhtä hauskaa. Tuli taas muutama uusi kuva leimattua, ei montaa. Nyt vain pitää harjoitella jospa tilallisista saisi jotain aikaiseksi, edes mangneetin valmiiksi. Tuo kuva vain on hämäystä meidän vakavuudesta. jOTAIN UUTTA, ehdittin jopa syömään.

Carkki kirjoitti...

Kiitokset kivasta päivästä, oli ilo tutustua ja eiköhän me oteta tämä päivä uusiksi :)

Mape kirjoitti...

Kiitokset kaikille tapaamisesta,,, oli mukavaa,,, karjatilallisiakin leimailtiin,,, sai monelle bloggaajalle kasvot,,, ajattelin ennen menoa etten mä kauheesti leimaile ku on kertyny leimoja pino hyllyyn mutta otin ny kuitenki mukaan Fabrianon melkein täyden paketin enkä lopettanu leimaamista ennenkuin kaikki paperit loppu,,, ;) niin siinä voi käydä, nälkä kasvaa syödessä,,,

Paula kirjoitti...

Tietysti on meikäläinen syömässä tuossa kuvassa... :D Kerrankin ehdittiin sentään syömään vähän jotakin :)

Oli ihan mahtavaa ja uudestaan tavataan taasen myöhemmin ihan varmana...

KIITOS hauskasta seurasta!!

Kaisa kirjoitti...

Kiitokset myös minun puolestani!! :) olin kyllä TOSI kiva päivä!! ja mukava paikka. Jospa mäkin tästä saisin blogiani taas päivitettyä, tosin kamera oli jäänyt kaverille, etten tänään voinut kuvia napsia!..siis mistään.. ;)
todellakin otetaan uusiksi!! :)

Anonyymi kirjoitti...

Ansku myös kiittelee kivasta päivästä ja mukavasta seurasta.Oli kiva kun tällainen aloittelijakin sai tulla mukaan leimailemaan¨..Toivottavasti vielä tavataan..

Pimpula kirjoitti...

Kiitos Merja seurasta, oli oikein mielekäs päivä. Ihanaa kun tässä kotikonnuilla asuu näinkin paljon saman asian parissa harrastelevia ihmisä. Tavataan taas ja koitetaan järkkäillä uutta tapaamista. Ja viimeistään Riihimäellä rymytään taas. =)

Kati kirjoitti...

Minä myös kiitän ja kumarran mukavasta päivästä! Mahtavia leimakuvia on iso nippu odottamassa jatkokäsittelyä ;)Paperikaupoille on kyllä seuraavaksi suunnistettava...