torstai 6. marraskuuta 2008

Omituisuuksia!

Maiju haastoi minut kertomaan itsestäni viisi omituisuutta."Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

1. Kun lähden ulos, kokeilen ainakin kerran, että ovi meni varmasti lukkoon. Siitä huolimatta, että kuulen oven varmasti napsahtaneen lukkoon.

2. Keittiön kapustat pitää olla oikeassa järjestyksessä. En kestä, että joku muu tyhjentää astianpesukoneen ja laittaa tavarat vääriin paikkoihin. Meillä mummo käy joka viikko hoitamassa lapsia ja hyvää ajatellen tyhjentää astianpesukoneen ja mulla on välillä hermo heikoilla :(

3. Paistinlastaa ei uiteta kastikkeessa. Eli kun on sekoitettu, se nostetaan heti pois kattilasta...

4. En kestä vesiväripaperia vaihdoissa! En siis missään nimessä halua leimoja jotka on leimattu vesiväripaperille!! Vain akvarellipaperi kelpaa! Tämän olen paljastanut jo monta kertaa aiemmin!

5. Hmm... Onpa tämä vaikeaa!!! No yksi on sellainen, että meillä on kauko-ohjattu motorisoitu autotallin ovi ja en voi mennä sisälle taloon ennen kuin näen, että autotallin ovi menee varmasti kiinni...

Haastan mukaan omituisuuspaljastuksiin Myyn ja Vilijonkan, Maaretin, Pinkkiksen ja Mimikon . Muita en nyt tähän hätään keksi, eikä heidänkään tarvitse osallistua väkisin jos eivät halua!

-merja-

1 kommentti:

Maaret kirjoitti...

Kiitos Merja, että haastoit minut omituisuus paljastuksiin. Ystävällisesti ilmoitan, että Tarjuska on jo aiemmin haastanut minut ja omituisuuteni löytyy blogistani, Omituisten Otusten kerho- otsikon alta :)