sunnuntai 9. marraskuuta 2008

Blokitapaaminen!

Olin eilen aivan ihanassa blokitapaamisessa, KIITOS SAMMACCO!!! En ollut aikaisemmin ollut missään tapaamisessa, joten tämän oli mielenkiitoinen kokemus!


Kuvassa on iloisia leimaajia!! Huomasi tosiaan, että olin ensimmäistä kertaa tapaamisessa, koska olin lähtenyt matkaan aivan liian pienen paperivaraston, mutta Kiitos MUMMELI! Häneltä sain lisää paperia! Ensimmäiset kaksi tuntia meni pelkästään leimaillessa, sen jälkeen Sammacolla oli yllätys ja me koristelimme kynttilöitä!


Aivan ihania, eikös vaan?!! Lupailimme laitta omistamme vielä kuvia blokeihimme, kun saamme ne lopullisesti valmiiksi!


Sammacco demoili meille myös öljyväreillä värittämistä, oli hieno nähdä! Tottakai minullekin tuli kova halu saada noita hänen käyttämiään kyniä...


Tässä siis kuvaa tuosta isosta nipusta leimakuvia joita tuolla tapaamisessa sain leimattua! Ensi kerralla olen sitten viisaampi ja otan ison kasan paperia mukaan! Meillä oli sitten pikkujoulupaketit mukana, mutta minä jouduin lähtemään ajoissa ja näin ollen unohdin ottaa itselleni paketin! Toivottavasti joku otti minun ja saan sen myöhemmin... Tässä siis lyhyesti kuulumiset tapaamisesta!!

Mukana olivat siis Sammacon ja Mummelin lisäksi, Pimpula, Kati, Pammu, Piipero ja Kaisa.

-merja-

4 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Ihana lukea, että teillä on ollut mukava tapaaminen :) Noi kynttilät on kyllä IHQ. Niitä täytyy itsekin tehdä, niin saa vaikkapas naapureille joulukukan sijasta ojennettua!

Pimpula kirjoitti...

Kiitos mukavasta päivästä, oli mukava tavata. Oletan, että Sammacco pelasti hoiviinsa sinun lahjan.
Ja suur-kiitokset, minä taisin saada sinun paketin, se oli todella mieleinen =)))
Nyt on varmasti kaikilla leimakuvia joita väritellä =)
Tapaamisiin

Kaisa kirjoitti...

Heippa!Mä korjasin talteen sun paketin, kun ajattelin, että koska asustellaan tässä Nokialla molemmat niin ehkä helpompi toimittaa se! :) eli täällä se on minulla turvassa ja tallessa! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Täällä taas selailen "luonasi" - teillä onkin jo useammasta tapaamisesta kokemusta... Ihan niinkuin tässä itsekkin olet todennut "seuraavalla kerralla olen sitten viisaampi...". Minäkin opin tosi monta asiaa ihan noista käytännön jutuista - osaan ajatella tarkemmin jo sitten sitä mitä siellä itse voin tehdä. Nyt minulla olikin tavoite ensin hahmottaa vähän tuota välineistöä ja sellaisia asioita ja monta leimakuvaa minulla on jo mukana - minun mittakaavassa, koska värittäminen ja niiden kortiksi saattaminenkin vie vielä aikaa aika paljon...:)