keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

P*skarteluhaaste #317 - Värit

Jäähyväiset P*skikselle!

Monen monta vuotta sitten meidän eteisessä kehitimme Pammun kanssa idean siitä, että tehdään haaste. Mietittiin asiaa ja sitten tuumasta toimeen. Me ollaan tätä hommaa pyöritetty monen monta vuotta. Pammu on jaksanut mua ja mun ainaisia unohduksia hienosti! 

Monen monta kertaa olen ollut aikaisemminkin lopettamassa, mutta Pammu on saanut puhuttua mut aina mukaan uudestaan! Mutta päätin siis jo syksyllä, että tämä tulee olemaan mun viimeinen kausi P*skiksessa. Aika aikaansa kutakin. Tämä on ollut hienoa aikaa, olen osallistunut haasteisiin, jollaisia en olisi ilman P*skista tehnyt, samoin erilaisiin tekniikoihin on tullut tutustuttua. Aivan mahtavaa on siis ollut.

Mutta nyt on siis mun viimeinen haasteeni! Tästä eteenpäin voin olla mukana joskus, mutta ehkä vedän henkeä hetken, arki on melko vauhdikasta! Samalla haen itselleni askartelukipinää takaisin. Syksyllä varsinkin olin aivan loppu ja tuntui, että kaikki ideat olivat käytetty. Nyt ehkä vähän kipinää on tullut, mutta lähinnä skräppäykseen. En siis ole jättämässä askartelua, haen vain motivaatiota lisää! 

Mutta suurin kiitos kuuluu Pammulle, olet ihana ja rakas ystävä! Kiitos!


Tämä kortti on siis teille kaikille P*skiksessa mukana olleille ja DT tiimissä toimineille! Olette ihania!

-merjahoo-

6 kommenttia:

Hilkka kirjoitti...

LOVE Merja, minäkin täältä kiittelen sinua. Sama vaiva täälläkin että kaikki haasteet jääneet, alkuun sentään osallistuin ihan innolla...välillä vaan ihan muuta:-))
Ihanaa kevään ja kesän odotusta sinulle :-D

SannaS kirjoitti...

hirveesti lovee sulle ihanainen, ja kiitos ihan kaikesta...!! askartelun iloa!! ❤️

niin on hirveen söpis tää kortti että... =)

Marjo Hankkila kirjoitti...

sniif!!
oot ihana ♥︎ askarrellaan taas kun tavataan ja hei, älä unohda osallistua seuraavaan P*skikseen 😂

Eldanka kirjoitti...

Mielettömän suloinen kortti!

Maiju kirjoitti...

Kiitos kaikista ihanista haasteista, P*skarteluhaastetta olen seurannut koko ajan vaikka välillä aika ja innostus on kortilla (heh,heh... ) Askarteluintoa sinulle ja mukavaa kevään odotusta!

Aurinkokujalla kirjoitti...

Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois ihana jos jaksaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin + osallistu arvontaan.