lauantai 7. huhtikuuta 2012

Finaalityö!Vuoden 2012 skräppääjä finaaliin siis pääsin :) Siellä finaalityönä oli Maze -kirja, joka oli mulle täysin uusi tuttavuus. No tutkin sitten ohjeita ja hommiin… En tykännyt ideasta, että kirjan ohjeissa piti kirjanen jättää takaa auki, joten päätin tehdä "oikean" kirjan ja liimasin puukartongista taustan kirjaan. No se tietysti käytännössä vähän heikentää sivujen kääntämistä, mutta pehmeni työstön aikana sen verran, että kyllä ne sivut ihan hyvin kääntyy :DEnsimmäinen aukeama oli vielä helppo. Siihen mulla oli selvä ajatus siitä mitä tästä tulee. Ohjeissa muuten sanottiin, että kaikkia papereita pitää käyttää, molempia puolia. Sen lisäksi ainakin yhtä tarraa. Mulla tarroja on enemmänkin!Dymo -tekstin alle olen maskannut kakkupaperilla kuviota. Tageja en huomannut kuvata, mutta niissä kuvia ja tekstiä myös!Teipit on mulle skräppäyksessä nyt pop, joten se näkyy tässäkin työssä.Kuten esikarsintatyössäkin, on tässäkin maskattuja tähtiä… Koska kirja on kooltaan 7,5cm x 7,5cm oli kuvien käyttö haastavaa. Minä ratkaisin kuva ongelman jatkamalla niitä molemmille sivuille.Jotta ei tarvikkeita haaskata, tässä kakkupaperi, jolla maskasin alkusivuja...

Ja sitten viimeinen sivu. Tarina kertoo siis viime kesän Rodoksen matkasta. 


Tällainen on siis finaalityöni kokonaisuudessa, täältä löytyy siis kaikki finaalityöt, käy siis äänestämässä suosikkiasi :D


Posted by Picasa

8 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Nätti! Loisto idea jakaa yks kuva aukeamalle!

Katjuska kirjoitti...

ihana on :)

Laura kirjoitti...

Siitähän tuli tosi hieno!!! Minusta tuon tekeminen olisi ollut tosi pelottavaa.. huih! :) Paljon onnea finaaliin!!!

Jeppula kirjoitti...

Tosi ihana mazebook:) Onnea ja menestystä finaaliin!

ninarsku kirjoitti...

Mahtava maze! Ihanat noi pikkutagit joissa on tekstiä ja kuvia ja mä tykkään ihan erityisesti sun kannesta, vaikka kaikki aukeamat on mahtavia. Huippuidea jakaa kuvia kahdelle sivulle aukeamassa.

Mira Ekonen kirjoitti...

Upea on tämä sinunkin MAZE! Voisin melkein sanoa, että kaikki finalistit olisivat oikeutettuja voittoon, muttei se taida olla mahdollista :)

Emi kirjoitti...

Ihanan näköinen! :) Toi kannen perhonen on oikein kiva!

Pipaiita/Carita kirjoitti...

Ihanan selkeä, ja komppaan muita, heti kun kuva on molemmilla sivuilla, rytmittää ihan eri tavalla. Heti kuolasin tuota dymotekstiä, minun silmääni ei ole kaunokirjoitus-dymoa osunut, mistä moinen ihanuus?
Paljon sait hyödynnettyä tarroja ja tämä on kyllä viehättävä, pakko on tutkia tämäkin livenä!