sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Joulukortteja

MOIKKA!

Sain Skräpteekistä aivan ihana DT-paketin ja tässä nyt vihdoin siitä tehtyjä juttuja! Muutenkin olen tänä viikonloppuna yrittänyt askarrella, mutta joten on vähän takunnut...

Tässä kortissa on ihanainen Henry -hiiri neitonsa Bettyn kanssa. Kaikkien näiden korttien paperit ovat Papermanian A Silent Night-setistä. Näitä saa kysymällä Miialta Skräpteekistä.Paketissa tuli mukana ihana suorakaiteen muotoinen ekokartonkinen korttipohja ja halusin tehdä tästä tällaisen simppelin kortin, joita voisi ajatella tekevänsä vaikka sarjatyönä. Kukka on tehty retrokukka leikkureilla. Käyttäen L ja M kokoista leikkuria. Nauha on Papermanian Burgundy Floral-setistä. Sitäkin saa Miialta kysymällä.


Tämä ei onnistunut ihan niinkuin olisin halunnut, mutta aina ei voi onnistua... Nuo haaraniitit ovat Papermanian Silent Night-sarjasta. Pitsi on myös Skräpteekistä.
Monissa blokeissa on olen nähnyt tehtävän näitä kynttilä -kortteja päätinpä minäkin kokeilla. Tagia ja kukkaa lukuunottamatta kaikki tarvikkeet Skräpteekistä. Kynttilöiksi laitoin Mulberryn tuoksuiset tuikut, ihan vain tuoksun takia!

Että tällaisia tällä kertaa!!

Hyvää alkavaa viikkoa!

4 kommenttia:

Karita kirjoitti...

Voi miten hienoja kortteja! :) Ja ihanan monipuolisia.
Täytyykin joku päivä ajella Skräpteekkiin katsastamaan nämä ihanuudet ihan livenä :)

Mukavaa alkavaa viikkoa :)

Katjuska kirjoitti...

Tosi ihania kortteja :)
Kaikki kauniita, ei siis pysty valitsemaan suosikkia.....
Nuo Mulberryt-kynttilät on niiiiiiin nam :)

Marika kirjoitti...

Ihania tuotoksia!!!

TaijuS kirjoitti...

Kauniita kortteja olet tehnyt! Minunkin olisi tarkoitus kokeilla tässä joku päivä tuota tuikkukortin tekoa, mutta katsotaan tuleeko aikeesta mitään.

Sain sitten lopulta minäkin kuvia blogiini, kun sain kuvattua osan tiffanytöistäni ja korteistani. Seuraava urakka on joulukorttien kuvaus ja blogiin laittaminen, about 80-90 joulukorttia + onnittelukortit, joita joulukorttiurakan jälkeen olen tehnyt n. 60 kpl. Kuvattavaa siis riittää...

Tervetuloa vierailulle blogiini, ja ennen kaikkea kommentoimaan!