sunnuntai 8. elokuuta 2010

Blog candy


Kiitos teille kaikille aivan ihanille ihmisille jotka olette jaksaneet nämä vuodet käydä mun blokissa ja kommentoida mun P*skarteluja! Itse en aina ehdi/jaksa kommentteja jättää...

Mutta nyt ajattelin laittaa pysyyn arpajaiset! Kuvan palkinto lähtee jollekin teistä.

Arvonnan sääntönä on, että pitää jättää kommentti ja kommentiin jokin askarteluun liittyvä vinkki!

Aikaa on ensi viikon sunnuntaihin asti eli 8.8.2010 klo 18.00.



ARVONTA SUORITETTU!!!

VOITTAJA ON...

Numero 4 eli MARIKA!!

Onnittelut!
Ota yhteyttä minuun merja . hoo @ hotmail . com


Ja kiitos kaikille osallistuneille ja kiitos myös hyvistä vinkeistä!



24 kommenttia:

Intianminttu kirjoitti...

Ilmoittaudun ilmeisesti ekana mukaan mukavaan arvontaasi! Askarteluvinkki: linnunpesä, jonka saa tehtyä valmiista risukranssista tai itse risuista ja rautalangalla sitomalla. Pesään voi tehdä pehmikettä vaikka meriheinästä tms. Munina voi käyttää esim. maalattuja puumunia. Sopii vaikka pääsiäisaskarteluksi. On itse kokeiltu ja kivoja niistä tuli1

Sanna kirjoitti...

Mukana arpanumerolla 2.

Askartelu vinkki,
Puhalla ilmapallo ja kääri sen ympärille ohuen ohutta rautalankaa, puhkaise pallo ja ota pallon jämät pois sisältä. Halutessasi lisää vielä rautalanka kierroksia ympärille. Voit lisätä myös helmiä jne. Laita pallot roikkumaan, tai vaikka johonkin kulhoon koristeeksi.


Terv-Sanna

Jolanda kirjoitti...

Mukaan arvontaan! Mun vinkkinä, kannattaa kiertää kirppiksiä ahkerasti! Itse olen tehnyt vaikka mitä löytöjä kirppiksiltä ja ei ole koskaan hinnalla pilattuja! muutenkin kierrätys kannattaa! ;)

Marika kirjoitti...

Mukana arvonnassa tottakai =)

Vinkkinä muille jotka tykkävät käyttää korteissa nappeja,
katsele kirppikseltä varsinkin miesten kauluspaitoja joista pyydetään vähän (yleensä) ja joissa on nappeja aikaslailla!
Itse olen näin nappeja löytänyt...

SannaS kirjoitti...

Ilman muuta tahtoo mukaan herkulliseen arvontaan..
vinkkinä voisin ehdottaa että paperilehtiön/pussukan päälle kiinnittää kirjekuoren johon laittaa suikaleet kyseisestä lehtiöstä...ovat sitten kätsysti saatavilla kun tarvii niitä suikaleita tai vaikka mätsäävän kukan. =)

Paulette kirjoitti...

Kiitos mahdollisuudesta osallistua ihanaan arvontaan. Tässä sit vinkki: Sähköjohtoa purkamalla saa ihanaa ohutta lankaa, joka taipuu esim. kiharalle taivuttamalla sitä ja se sopii vaikkaa kukkiin koristeeksi...

Jolanda kirjoitti...

En yritä päästä arvontaan tuplana mutta halusin jakaa tän idean vielä. Tikkurilan värikartoista saa hyviä vinkkejä miten värit sopii yhteen! Mukavia korttihetkiä+ teitin haasteblogi on ihan paras!

Ritva kirjoitti...

Mukaan arvontaan :) Sinulla on niin ihania kortteja!!
Vinkki, jonka itse vielä jättänyt hyödyntämättä, mutta menossa ollaan: eli sisustusliikkeistä (on ainakin saanut ennen, kuulemma) vanhoja tapettimallikirjoja - niistä saa kortteiluun hyviä taustoja yms....

A-L kirjoitti...

Arvontaan osallistun ja kainalossa juuri tämänhetkinen idea. Ei omani, mutta ajankohtainen: keräilen männynkäpyjä, niitä isoja ja jouluna sitten pistelen avautuneisiin käpyihin Tiimarin heteitä.
Pohjoisen kävyt ovat vain niin kovin pieniä!

Susa kirjoitti...

Minäkin himoitsen namejasi ;) Vinkki: Vanhat kruunukorkit(tai käyttämättömät) talteen. Tyhjään korkkiin helmiä ja glossyä... voilá sinulla on valmis "kukka" vailla lehtiä tai suureen kukkaan keskusta :)

anna kirjoitti...

mukaan arvontaan tottakai. mun vinkkinä on se, että kiertele tiimarin alepöydät tarkkaan. sieltä olen ainakin itse löytänyt tarjouksesta sellaisiakin askartelutuotteita, joita en ole normaalihinnalla edes nähnyt ko kaupassa...

jasu kirjoitti...

Mukaan arvontaan tällä vinkillä: Kodin Anttilan työkalupuolella ( Tampereela ainakin) oli tarjouslaatikossa iso A2 askartelu/leikkuu alusta 10€.

Marika kirjoitti...

Mukana, minäkään en useasti kommenntia jätä, mutta vierailen täällä säännöllisesti :)

Rikkinäisistä vetoketjuista (niistä vetimistä) saa ihania korviksia :)

meinaaja kirjoitti...

Ihanan arvonnan olet järjestänyt, mukana siis! Kun ostat seuraavan kerran sukkia, ota talteen sukkien kärkiä yhdessä pitävä pieni metalliliitin (?), vai mikä onkaan. Itse käytän niitä feikkirusettien tekoon. Siis rusetin keskelle. Mukava pieni koristus, näyttää ehkä paksulta niitiltä kaukaa katsottuna.

Milla kirjoitti...

Kaikilla on täällä aivan loistavia vinkkejä! Omani liittyy myös kirppiksiin, joilta kannattaa etsiä vanhoja (lasten) muovisia helmikaulakoruja. Ne kun pätkii, saa hyviä keskustoja kukkiin! :)

Unknown kirjoitti...

Aivan ihana idea arvonnalle, itse olen jo saanut monta hyvää ideaa näitä kommentteja lukiessani.

Oma askarteluvinkkini: Hyviä sabluunoita painataan voi piirtää esim. tikkurilan sabluuna esitteestä (helpot sabluunat ovat siis pienoiskoossa siinä) tai vaikka lasten kirjoista. Myös vessapaperirullan voi taittaa sydämen tai terälehden muotoon ja painaa sillä ihania kokonaisuuksia.

Anonyymi kirjoitti...

Hyviä ideoita jakoon ja tällä osallistumaan arvontaasi: Talvi tulossa ja valoa kaivataan. Vanha ikkunanpoka (putsaa vain tai hio ja maalaa) ja siihen kieputetaan ympärille liimavesi-seokseen kastettua paperinarua. Anna kuivua ja leikkaa takapuolelta irti, työnnä kiinni etuosaan. Laita joko vanha tai uus valosarja kieputellen, ja paperinarulla varmistaen sopivasti kiinni. Ja vóila, valotaulu on valmis! t. Tiina K-P

VAKAnomi kirjoitti...

Mukana täsä ihanassa namussa..

Askarteluvinkkinä voisi semmoisen sanoa että koitahan akryylivärejä korttien teossasi hyödyntä, niin yläyt miten paljon uusia ulottuvuuksia korteihisi saat. Niitä vo käyttää esim. maskien kanssa, pinnasta tulee hieman eläväisempi..

Lumituulia kirjoitti...

Mukaan arvontaan tottakai. Ihania vinkkejä tuossa edellä oli, itsellä vaan tuntuu tuo helle tehnyt tehtävänsä, kun oikein miettimällä sai miettiä, että mitä tähän kirjoittaisi... Mutta kun noita pieniä korsteita on joka lähtöön ja minulla ainakin osa niiden säiltysrasioista tuntuu aukeavan turhankin helposti, niin olen ostanut kalastukseen tarkoitettuja kirkkaita muovisia rasioita. Näissä on pieniä lokeroita valmiina tai sitten saa itse laittaa väliseinät haluamiinsa kohtiin, jolloin saa kullekin tavaralla oikean kokoisen lokeron. Ja kiinni pysyvät, kun on kunnon kiinnityslipukkeet.

Tankku kirjoitti...

Minäkin osallistun! :)Voi, että kun on tullut jo paljon kaiken näköisiä neuvoja, joita olisin itsekkin sanellut.
Itse voisin tietysti neuvoa näin vielä, että kannattaa nettikauppojen alelaarit/poistot katsella kerran viikossa läpi. Itse löysin Magnolian leimasimia 6e:lla Paperellasta, meinasin erehtyä tilaamaan paljon kalliimmalla samat leimasimet muualta. :/ vertailu siis kannattaa!
ja puunvärisiä kehyksiä kannattaa ostaa alesta (itse ostin 2:lla eurolla kolmet ikeasta) niiden reunat aattelin maalata itse ja laittaa kesä-kuvat sisään ja lahjoittaa mummoilleni.

kiala kirjoitti...

Mukana myös :) Tosi hienoja vinkkejä täällä! Tämä vinkkini nyt on laminointiin liittyvä. Sillä laminointitaskuun saa luukkuja kun laittaa taskun sisään luukunkokoiset laminointitaskun palaset sileä puoli vastakkain ja leikkaa laminoidusta sivusta ne reunoja myöden auki askarteluveitsellä. Kulmat kannattaa pyöristää.

Laura kirjoitti...

Hmm.. apua, joku vinkki. No. Kaikki saman sarjan paperit kannattaa laittaa 30x30cm minigrip pussiin. Sitten kun on saanut leiskan valmiiksi, niin ylimääräiset suikaleet voi vain kerätä takaisin siihen pussiin ja ne siellä tallessa kun seuraavan kerran käytät samoja papereita.

baula kirjoitti...

Ihana arvonta. Ja tosi kiva kun oot alkanu skräppäämään. Vinkkien antamisessa oon tosi huono, mut pistetäänpäs tähän nyt linkki http://bighugelabs.com/colors.php sellaiseen paikkaan, johon voi ladata kuvan ja ohjelma näyttää mitkä värit kuvassa ovat. Auttaa monesti minua ainakin skräppäyksessä kun ei millään löydy soppeleita papereita johonkin kuvaan.

Katjuska kirjoitti...

Kiva arvonta :) Viimehetkillä mukaan !

Täällä onkin jo valtavasti ideoita, ettei meinaa enää keksiä lisää....
Sellainen nyt kuitenkin, että pieneksi jääneistä lastenvaatteista joissa on tahroja yms. ja niitä ei voi laittaa esim enää kirppikselle myyntiin, niin kannattaa tsekata ennen poisheittoa onko kauniita nappeja yms.koristeita, jotka voi leikata jemmaan. Itse leikkaan mielummin ihanat napit ja muut irti kuin myyn paidan kirppiksellä eurolla. Ja kirpputorilla kiertäessä katson "nappiosastoa" vaatteiden osalta.

Ja kun ostaa uusia vaatteita niin, jos on merkkitageja roikkumassa, niin jemikseen kaikki, tagit voi päällystää papereilla ja koristella ja niistä saa vaikka ihania pakettikortteja.

Nyt ei tuu mieleen muita.
Hauskaa sunnuntain jatkoa !