torstai 15. heinäkuuta 2010

Miehelle

Moikka!

Sain tänään aikaiseksi mieleisen kortin, vaikkakin kortteilu ja askartelu onkin ollut vähän levossa kovan kuumuuden johdosta! Tänään oli vähän viileämpää tai sitten olen vain jo tottunut tähän hikeen ;)


Nämä Skräpteekin ihanuudet on vain poltellut näppejä tuossa pöydällä ja ideakin oli jo valmiina, niin pitihän se päästä toteuttamaan! Tämä ihanainen leimasin oli sellainen, joka oli vain pakko saada itselle. Mulla on tosi vähän miesaiheisia leimasimia ja musta tämä oli sellainen ihanan arvokas äijä!

Paperi on Basic Grayta ja Cappellan Dolce, tuo siivu tuossa päällä on Cappellan Figaro ja nuo reunat ovat tuollaista hauskaa nauhaa.

Nuista kirjaimista tuli ihan mun lemppareita, ne ovat Cosmo Criketin Tiny type kirjaimia ja mikä niissä on niin parasta, niitä on arkissa tosi paljon, joten niitä raaskii käyttää :)

Ja tuo "hammaslanka" on kyllä mun yksi lemppariaskartelujuttu myös! Se on niin monikäyttöistä ja helppoa käyttää! Ja sitä saa monen värisenä, mutta sitä voi itse myös värjätä esim. Copiceilla.5 kommenttia:

Riina kirjoitti...

Todella onnistunut kortti. Värityksesi on hienoa ja kokonaisuus on tasapainoinen. Ja nuo kirjaimet ovat kyllä piste i:n päälle.

myy ja vilijonkka kirjoitti...

tyylikäs miehen kortti!½ ihanat paperit olet korttiin valinnu! tykkään tästä leimasta kans!

Maaret kirjoitti...

Jippii mulla toimii nettiyhteys, niin pääsen ihastelemaan korttiasi :)Hihii, hauska nähdä, että ollaan molemmat tykästytty samaan leimasimeen. Komea kortti!

Mirva kirjoitti...

Onnittelut voittajalle!
Pääsyliput kahdelle Intohimona askartelutapahtumaan.
Käy kurkkaamassa blogia!

Melle kirjoitti...

Tosi kivannäköinen kortti!