sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Elämäni eka skräppäys!!

Moikka!

Tänään sain pika inspiraation kokeilla skräppäystä! Kaikki lähti siitä kun mun piti askarrella kortti ja löysin papereistani tämän käyttämäni sivun (jonka olen hankkinut jo vuosia sitten...) ja päätin, että koska siitä ei voi korttia tehdä, niin kokeilempa leiskaa sitten! No sitten tuli tuhinaa ja ähinää sekä yritystä, mutta tässä valmis tuotos!Mieheltä saatu palaute ei ollut kannustavaa, joten nyt ootankin sitten palautetta muilta! Eli kannattaako jatkaa kokeilemista?!! Tai sanomista tuli eniten tuosta tekstistä, että mitä se tarkoittaa, no tietysti nuita elukoita tytön sylissä! Ne on tosi rakkaita!

Vielä olis viikko töitä ennen kuin pääsee lomalle... *huokaus*

10 kommenttia:

Ansu kirjoitti...

Kannattaa jatkaa kokeilua. Itsellä kesti vähän aikaa tuo leiskan "otsikon" ymmärtäminen mutku kuvaa katso niin välähtihän se sieltä. Ihana sivu! Meitsi tykkää.

Mirja kirjoitti...

Ihana leiska...:D todellakin kannattaa jatkaa kokeiluita..:D

Maaret kirjoitti...

Hihii, oonkohan mä jotenkin tosi välkky, koska ymmärsin tekstin tarkoituksen heti:):)
Aivan ihana leiska, eikä millään uskoisi, että se on sun ensimmäinen.
Jatka ihmeessä skräppäämistä, tosin tästä onkin jo aika iso kynnys saada heti parempaa:):):)

anna kirjoitti...

tosi hyvä ensimmäiseksi työksi :D tottakai jatkat :D

ninarsku kirjoitti...

voi että! Et saa missään nimessä lopettaa tähän! Hyvä Merja!!! Aivan ihana tuo paperi muuten. JEE!!!

elinarsku kirjoitti...

GO MERJA!!! Kato siitä se lähtee! Ja mäkin ymmärsin otsikon heti. Jatka, jatka vaan! Tuo näyttää hyvältä! (sä mitään skräppikurssia tarvi.) :)

Susanna kirjoitti...

Miehet ei ymmärrä mistään mitään :-) (terkkuja Tompalle)!

Aivan ihana, älä vaan luovuta!

Kirsi kirjoitti...

Täähän on mielettömän hieno, ja mulle aukes kanssa heti tuo teksti ja kuva =) Eli jatka ihmeessä kun olet hyvään alkuun päässyt ;)

onnekas kirjoitti...

Kuules, nyt teet niin että annat sen miehen ihan rauhassa höpötellä siellä, MISSÄÄN nimessä ei saa lopettaa tähän jos kerran tällaista syntyy jo ensimmäisellä kerralla, tämä leiska on niiin ihana!! (ja heti perään utelu mitä tuo paperi on? ;) ) Värit, paperin kuviot, fontin tyyli ja ihana aihe sopivat niin hyvin yhteen ettei paremmin voisi olla..

Ja jos yhtään lohduttaa niin minä skräppään ja kortteilen ihan saman oloisen miehen "kannustamana" ja säännöllisesti saan välittömän palautteen tekeleistäni, mutta en uhallakaan lopeta siihen ;)

Mimimerkillä: "minun pääsiäiskortin tiput on apaattisia.." ;D

Jatka vain skräppäämistä, minä tulen tänne ahkerasti kyläilemään ;)

Anonyymi kirjoitti...

Todellakin jatkat skräppäämistä, sillä millään ei uskoisi ensimmäiseksi leiskaksi. Tosin niin upeita kortteja teet, että kyllähän se ideointi ja toteutus siirtyy sieltä mukana leiskoihinkin.

-merja- (skräppikammoinen, joka ei uskalla tehdä sitä ensimmäistä leiskaa)