keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

P*skarteluhaaste #31 - Pilkut ja pallotNo niin, sitten on vuorossa jälleen uusi P*skis! Tein jo tuossa joulun aikaan tämän tekstileimasinten säilytyskansion, mutta koska se sopii tähän teemaan täydellisesti, niin enpä sitten julkaissut aikaisemmin! Kuva on DoodleFactorya ja pääsi ihmettelemään sitten tähän kanteen, kuinka paljon näitä leimasimia sitten onkaan!
Tässä kuvaa vielä kirjan sisältä! Siellä siis säilytän tekstileimasimia, sillä tätä on helppo ja siisti pitää pöydällä ja näitä tekstejä käytän paljon. Sisällä on viisi sisäsivua, enempää ei voi laittaa, kun meillä on vain tuuman kierteitä. Tuo EzMountaus vie kuitenkin jonkin verran tilaa. Ulkoa tuo on 15cm x 15cm kokoinen.Tässä vielä toinenkin kirja jonka tein toiseksi kirjaksi! Musta tämä on vain niin kätevä!

EDIT: Nuo sivut on laminoituja papereita ja kyllä minulla ovat nuo leimasimet pysyneet hyvin kiinni nuilla sivuilla. Muutaman leimasimen kanssa on ongelmia, mutta niihinkin voisi vaihtaa uuden EzMountin ja homma olisi sillä korjattu ;)

10 kommenttia:

Piitu kirjoitti...

Vau! Tosi hienot kirjaset =)! Ihanat kuvat!

Riituli kirjoitti...

Kauniita! Hyvä idea!

Mulla pitäs olla varmaan viis tällasta, että saisin kaikki tekstileimat sopimaan. Kumma että koskaan ei kuitenkaa oo sopivaa tekstileimasinta...

Maaret kirjoitti...

Todella hieno kirja; hyvällä maulla toteutettu, piristäväkin:)
Onko sulla pysynyt hyvin laminoidulla pinnalla noi pienet leimasimet, mulla nimittäin ajan kanssa käynyt niin, että putoilevat pikkuhiljaa irti?

meinaaja kirjoitti...

Hauskat kannet! Tyhmänä kyselen, että mitä tuo "kalvo" on, jossa leimasimet on kiinni?

SannaS kirjoitti...

Oi WAU!! Upeat kirjat!!! Tosi mageita molemmat!! =)

Katjuska kirjoitti...

Nää oli livenä kyllä vielä ihkumpia, miltä näyttävät kuvissa :)

Niina kirjoitti...

Hauskat kirjat :)

Paula kirjoitti...

Nää on kyllä molemmat ihania! Ookkonä ukolta lainannut nuo tekstit ;D Ihanku olisin joskus kuullut jotain ton suuntasta sieltä suunnasta... ;D

Mulla on kanssa ihan hyvin pysynyt leimat kiinni sivuissa, mutta jos meinaa irtoilla, niin voi kokeilla pyyhkiä kostealla (esim. vauvan pyllypyyhkeellä) molemmat pinnat (EZmount ja sivu) puhtaiksi ja kun ne on kuivuneet, niin pitäis taas tarttua...

Anonyymi kirjoitti...

Tosi hyvä idea ja kivan näköiset kirjaset. Tämänkaltaiset olisi itsellenikin oikein hyvät, mutta enpä taitaisi osata toteuttaa ja ulkonäkö ei ainakaan olisi lähellekään yhtä mukava. Ja toi nimi noissa on oikein mukava ;-)


-merja-

Unicorn kirjoitti...

Aivan loistava idea ja todella kauniisti toteutetut leimasin-kirjat. Tästäpä sainkin vinkkiä taas omiin puuhiini. Ihanat sivut sinulla muutenkin, mukava käydä ihailemassa ja lukemassa sinun askartelujuttuja :) Aurinkoista päivää!