tiistai 26. tammikuuta 2010

Paperinarusta lamppu



Välillä jotain muuta kuin kortteja! Meillä oli makuuhuoneen stailaus menossa ennen joulua, vaihdettiin tapetti ja sitä myötä meni vähän sitten muutakin vaihtoon... Johan se edellinen tapetti oli 4 vuotta vanhaa...

Mutta tähän lamppuun sain idean Tampereen käsityömessuilta ja Niina mua veilä messuilla vähän valaisi asiassa ;) Niinpä pakotin mieheni minua auttamaan ja tässä lopputulos! Minusta siitä tuli ihana ja sellainen jonka halusinkin!



Vaikka otin tämän kuvan päivällä, niin sain silti tällaisen tumman kuvan aikaiseksi! Mutta sisällä on siis tuollainen tosi iso pyöreä lamppu!




8 kommenttia:

Maisku kirjoitti...

Vautsi!! Miekin oon haaveillu tuollasesta lampusta.. Miten se tehdään?

Merja kirjoitti...

MAISKU: Hanki iso ilmapallo, Tiimarista saa isoja ja pyöreitä. Täytä ilmapallo, laita ilmapallon päälle tuorekelmu. Piirrä sitten palloon pyöreä reikä, mistä voit sitten laittaa lampun sisään.

Sitten mulla oli kahta erilaista paperinarua. Tuollaista litteää ja sitten kapeaa pientä. Kastelin paperinarun vesi-erikeeper liimaseokseen ja kieputin tuon pallon päälle. Siihen kohtaan mihin olet ympyrän piirtänyt, jätät kieputtamatta.

Toivottavasti sait tästä intoa tehdä oma!

Maaret kirjoitti...

Todella kaunis varjostin ja sopisi ehdottomasti myös meidän makuuhuoneeseen:)

elinarsku kirjoitti...

hei! siistiä! mäkin tein tuollasen just. ohjeetkin laitoin blogiin, josta ne bongattiin myös loistovinkkiin. :D tosi hyvän näkönen toi lamppu tolla isolla hehkulampulla!

Unknown kirjoitti...

Waude! Tää on kyllä todella hieno :D Mullakin ois tuota paperinarua mielin määrin varastossa joten jotain tällaista pitäis kyllä kokeilla itsekkin väkertää... meillä vaan ei suvaita roikkuvia valaisimia kun tuo mies on sellainen hongankolistaja joka sitten lyö niihin päätään koko ajan :D :D :D

Maisku kirjoitti...

Kiitos Merja ohjeesta, kokeilen sitä, kunhan saan paperinarua ja pyöreän ilmapallon:):)

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis lamppu, täytyy itsekin tehdä! Mutta mistä saan ostettua tuon itse katosta roikkuvan lampun? Olen vaikka millä hakusanoilla etsinyt googlesta, mutta ei tulosta :/

Pauli and Nina kirjoitti...

Hieno lamppu!
Muistatko kuinka monta metria paperinarua olet käytänyt?