lauantai 21. maaliskuuta 2009

Lisää sokeria! Tällä kertaa pääsiäiseksi!

Tämä Gorjuss girl on NIIN ihana! Olen siihen ihan myyty! Tein tällä jokunen päivä sitten myös kortin, mutta kyllä väritys ja eri layout muuttaa kuvaa melkoisesti! Tämä on aivan erityylinen kuin se edellinen! Mutta tämä on kaikessa yksinkertaisuudessaan tosiaan mun makuuni! Tuo pääsiäistekstileimasin on musta tosi hauska. Itse jotenkin ihmettelen, miksei suomalaisista sanoista saa yhtä kivoja tekstileimasimia kuin ulkomaisista?!! Fontteja voisi vaihdella enemmän ja samoin sanojen asettelua voisi muuttaa... Siinä jollekin asiaa osaavalle mietittävää! Yleensä suomalaiset sanonnat on aina samalla fontilla ja yhteen pötköön koko kirjoitus... No kehitettävää riittää...

Tässä jälleen kukkia!

-merja-

5 kommenttia:

myy ja vilijonkka kirjoitti...

tämä on kaunis ja ihana pääsiäisiloa kortti! tykkään asettulusta! ihmettelen samaa asiaa kuin sinä noista teksteistä!

Riituli kirjoitti...

Kaunis kortti! Kaikki taas kohdallaan.

Olet osannut käyttää hienosti noita pikkuruusuja retrokukkien keskellä. Minä en saa noita sopimaan yhtään minnekään vaikka olen moneen paikkaan yrittänyt.

Ansku kirjoitti...

Hieno kortti sinulla taas kerran!Samaa mieltä olen kanssasi noista suomalaisista tekstileimoista,vähän tylsiä tuppaavat olemaan..

Maaret kirjoitti...

Tässä taas kortti, joka on täysin mun makuun; Kaikki ihanasti paikallaan. Tyttö sopii huisin hienosti ympäränmuotoiseen taustaan, taidanpa taas ottaa pienen vinkin:) Noista tekstileimasimista ja niiden muotoon asettelusta, olen pitänyt varsin "isoa" ääntä siitä, hih ja puhunut asiasta aika monelle, jotka mahdollisesti saattavat pysytyä vaikuttamaan asiaan, katsotaan, saataisko joskus mekin jotain sellaista aikaan, mitä isossa maailmassa on jo tehty:)Ps. katsopas alla olevaan linkkiin!
http://northstarstamps.no/

Pinkkis kirjoitti...

Ihana kortti ja nuo tyttöset on todella somia. Mukavaa on ollut myös huomata, että kuviesi laatu on parantunut, korteistasi saa paljon enemmän irti nyt :)