keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

P*skarteluhaaste #230 - Ruokaa

Heippa!

Tänään P*skiksessa kysellään ruuan ja juoman perään. Tätä haastetta me ollaan Pammun kanssa mietitty pitkään, mutta nyt se sitten päästettiin ilmoille. Se ei siis ole mun lemppareita. Mulla oli mielessä jo visio Doodlen muffinssista, kunnes huomasin sen olevan jossain varaston kätkössä. No se aiheutti jonkin verran harmaita hiuksia (lisää…). Sitten löysin valmiiksi väritettyjen leimakuvien laatikon (se on vuodelta nakki…) ja löysin tämän kuvan sieltä.


Käytin myös ikuisuuden vanhoja papereita tähän korttiin. Säläpussissa siis on reilusti valikoimaa… Mutta muuttoa kohti mennessä on tullut tiukemmin ajatus siitä, että ei kannata ostaa nyt mitään, jos näin paljon on tavaraa… Ainoa toive on, että se ajatus kantaisi pitkään :D

-merja-

6 kommenttia:

Kaisuli kirjoitti...

Ihana! Leimakuva on huippu ja voin minkä ihanien paperien kokoelman oletkaan tähän korttiin kerännyt. Halkean noiden kaikkien ihanuudesta. :)

Santtu kirjoitti...

Suloinen kortti ja tuo leimakuva on niin symppis :)

Maaret kirjoitti...

Jes Merja, korttisi on täydellinen!

Minna kirjoitti...

Ihana!

Piipero kirjoitti...

Aivan ihana! Kuvan suloisuus ja taustapaperien keskinäinen kontrasti on tosi hieno! ^_^

iha ollaa ite tehty kirjoitti...

Hi hih! Söpö pikku keksihirmu! :) Mikäs muuten tuo musta-valkoinen "nappi" on oikein on (siis toiselta puolen? Nappi vai jotain muuta)?

- Örni