keskiviikko 14. marraskuuta 2012

P*skarteluhaaste #163 - Lahja

Huomenta!

Taas mennään, P*skista pukkaa kehiin :)

Tuntuu, että viikot menee hurjaa vauhtia ja joulu lähestyy. Viime viikonloppuna fiilistelin jo vähän joulua ja mietiskelin pukin töitä… Omaa lahjatoivetta ei tarvitse miettiä, koska sen olen jo saanut :D 


Mutta haasteeseen. Tällä viikolla haasteena on LAHJA. Mä tein sen jo jokunen viikko sitten lahjaksi äidilleni. Siis nimpparilahjaksi. Meillä ei kyllä yleensä ole tapana nimipäiviä juhlia, mutta koska mummo on auttanut meitä viimeaikoina lasten kanssa paljon, niinpä päätimme lasten kanssa muistaa mummoa kun hän nimppari aamuna seitsemäksi meille saapui!


Päällystin siis tulitikkurasian ja tytöt tuunasi Maskin tapella tuikkukynttilöitä. Lasi purkin löysin Pentikiltä, mutta sitäkin tuunasin vielä.


4 kommenttia:

Minna Kristiina kirjoitti...

Merja hei, kiinnostuin tuosta tuikkujen koristelusta. Mitenhän, jos lämpökynttilöitä koristelee, niin ootko kokeillut käyttää muuta kuin noita teippejä ja miten toimii? Uskaltaako niitä polttaa :D

Henna kirjoitti...

Onpas kaunis muistaminen!Tuo tuikkujen päälystäminen on kyllä mahtava idea!

Merja kirjoitti...

En ole kokeillut muuta kuin Washi tapea. Suoraan paperia en lähtisi kokeilemaan, puuvilla pitsi voi olla ok, mutta on aika paksua.

Maaret kirjoitti...

Kaunis muistaminen :)