maanantai 23. tammikuuta 2012

Ohjelma muistotilaisuuteen

Joskus sitä pääsee/joutuu askartelemaan jotain oikein tunteellista. Mieheni mummo kuoli juuri ennen joulua ja hautajaiset oli sitten tammikuun alussa. Lupauduin tekemään tällaiset "ohjelmat", koska vainaja oli toivonut tuon laulun laulettavaksi hänen hautajaisissaan ja suvussa sitä ei oikein osattu ulkoa.



Vaikeuksia tässä tuotti se, että näiden piti olla simppeleitä, koska niitä tein 20 kappaletta. Toisaalta taas tällaisissa hautajaisiin liittyvissä jutuissa ei halua käyttää mitään värikkäitä papereita tai koristeita. Toisaalta taas vainaja vihasi sinistä väriä.



Eli tällaisia tein siis tuossa joulun jälkeen.


Joku aika sitten mainostin meneväni sinne hampaan poistoon. No eipä se lääkäri sitten vielä poistanutkaan sitä hammasta. Kysyi multa aluksi, että puudutetaanko ja minä hämmästyneenä, että jos hammas poistetaan niin mielellään joo, puudutusta. Siihen hammaslääkäri alkoi nauraa ja sanoi, että ensi kerralla vasta poistetaan. Tänään on siis SE kerta… Voi jestas kun jännittää… Silloin olisin ollut valmiimpi...


EDIT: Soittivat taas hammaslääkäristä, että mun aika on peruttu :D Puolentoista viikon päästä uusi yritys!



Posted by Picasa

3 kommenttia:

taru76 kirjoitti...

Todella kauniit ohjelmat ovat nämä. Hillityt ja tyylikkäät.

Toivottavasti hammas on jo poistunut. Joutuukohan sen jälkeen syömään jäätelöä koska se on viileää ja sitä ei tarvii pureskella???

A-L kirjoitti...

Herkkä ohjelma, kauniisti tapestryllä reunat.

SannaS kirjoitti...

tosi kaunis ohjelma!! herkkä ja tunnelmallinen!! =)