lauantai 7. toukokuuta 2011

Sattuu...

Moikka!

Päätin kokeille pyöreätä skräppäystä ekaa kertaa… Tuo pyöreä muoto on tuottanut aina vähän ongelmia ja siksi haastoin itseni tähän hommaan :)


Tuo pyöreä kertainen paperi on Skräpteekistä, noppapaperi on Crate Paperin Flea market -paperia. Aivan ihanaa... Raidoissa on ylemmässä samaa paperia toiselta puolelta ja alemmassa Mariposa Bird Cages -paperia.


Nauha on American Kraftsilta ja seki Skräpteekistä. Tuo nappi on chipboord -kuvio. Värjäsin napin punaiseksi ja laitoin Clossyä päälle. Ja musta siitä tuli mainio koriste!!

Kuva itse asiassa on otettu lapseni pikku tapaturmasta viime kesältä... Rapatessa välillä roiskuukin... Tuo Journaling on netistä tulostettu.

Olen tyytyväinen ja odottelen, että mut lahjotaan huomenna :) Lasten kaappeihin en ole saanut enää muutamiin päiviin katsoa, isi antaa vaatteet... Täytyy malttaa vaan odottaa :D6 kommenttia:

ninarsku kirjoitti...

Hyvin oot pärjännyt pyöreän muodon kanssa! Ja tuo vaikean häkkipaperin! Niistä tyhjistä häkeistäkin on joku karannut. Chipboard nappi on huippujatke ryppynauhalle.

Piia kirjoitti...

Upea leiska - pyöreä on mullekin vaikea jo korteissakin... saati sitten että onnistuis tämmösen teko! Taitava olet sommittelemaan kyllä!

Niinu kirjoitti...

Oikein onnistunut leiska! Rypytetty nauha on mun suosikkini:)Täällä on yritetty vaikka minkälaisia rypytyksiä,kukkia, nauhoja jne. Tuppaavat vaan tulemaan kalliiksi kun menevät pieleen.Sitten löysin sähkärinteippiä;hyvää harjoituksiin!

onnekas kirjoitti...

Onpas hienoa jälkeä! Keltainen ja punainen toimii hyvin yhdessä..

maikko kirjoitti...

hieno sivu, hauska kuva! ja pyöreästä heti liikkeelle, mahtavaa! saisinkohan minäkin joskus kokeiltua, näyttää niin kivalta.. :)

maikko kirjoitti...

siis piti sanoa että heti hyvin likkeelle.. tai käyntiin.. että siis toimii heti hyvin tämä pyöreä muoto! yritin ilmaista asian vähän liian monimutkaisesti ;)