maanantai 4. huhtikuuta 2011

Loma leiska

Heippati hei!


Ninarsku huomautteli mulle tänään kun blokkailen vähän harvakseltaan… Jep, näinhän se on! Mutta opinnäytetyö on nyt valmis toiseen kouluun, joten aletaan olla voitolla edes yhdestä haasteesta! Loput kurssit valmistuu tämän tämän kuun loppuun, mutta virallinen todistus tulee vasta kesäkuun puolessa välissä… 
But I´m happy now!


Totta on sekin, että olen hurahtanut skräppäilyyn melkoisesti ja kortteja en ole juurikaan tehnyt muuta kuin P*skiksiin. Suurin syy on sekin, että kaappi on kortteja pullollaan, niinpä haluan tehdä välillä muuta ja kuluttaa vanhoja kortteja pois!


Tämän työn skräppäsin jo intohimona skräppäyksessä. Kovin olen ollut saamaton saamaan näitä tekeleitäni tänne blokiin. Ymmärrätte varmaan edelleen näitä mun syitä! Ehkä mä tässä skarppaan kevättä kohti… En kyllä lupaa mitään ja ota lisää paineita…  

Tuon paperin muistaakseni ostin Bellesistä ja värjäsin sen Distresseillä sinisen sävyiseksi.Hyvin yksinkertaisella linjalla mennään, koska tuo taustapaperi on tosi kaunista. En tiedä sainko palaakaan sen ihanuudesta vangittua tänne blokiin, mutta kivaa se kuitenkin on!


Hyvää alkanutta viikkoa kaikille! 

Posted by Picasa

4 kommenttia:

ninarsku kirjoitti...

Voi muru, en mä nyt sitä niiin tarkoittanut! Mutta kiva silti kun bloggaat! Tää sivu oli kyllä ihan hyperihana livenä, mutta kuten sanoit, vaikea vangita sen lumoa.

Merja kirjoitti...

Voi Ninni! Mäkin tarkoitin sellaista positiivista tapaa tuuppia :)

Kirsi kirjoitti...

Todella kaunis sivu. Aina ei tarvitsekaan laittaa niin paljon koristeita vaan joskus on hyvä antaa kauniiden papereiden puhua puolestaan =)

SannaS kirjoitti...

huiman ihana sivu!!! tosi kaunis!! jotenkin taianomainen tunnelma!! =)