maanantai 28. helmikuuta 2011

Intohimona satoa...


Olin viikonloppuna intohimona skräppäys tapahtumassa! Meininki siellä oli tosi let´s go ja paikalla oli uusia ja vanhoja tuttuja! Oli ihana tavata aivan uusiakin ihmisiä, kuten Pitsihameen ja Veeruliirun. Oli ihana tavata :) Itselläni oli mukana kyllä tarvikkeita sekä skräppäämiseen että kortteihin. Sain aikaiseksi tapahtumassa neljä leiskaa ja yhden kortin. Niitä tänne hiljaiseen blokiini päivittelen sitten aina pikku hiljaa :)

Mutta tästä leiskasta kaikki lähti liikkeelle. Minäkin harjoittelen pakki skräppäämistä ja nämä löytyi yhdestä pakista, sydän paperi on kyllä Echo Parkkia. Elinarsku opetti mua tekemään tuollaisen kukkasen, kiitos Ellu vaan! Tässä vielä lähikuvaa tuosta kukkasesta.


Mutta minä jatkan nyt lomaviikon viettoa :)Posted by Picasa

7 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Oli kiva tavata :)

Ihanan pirteä leiska! Ihanat paperit!!!

Maaret kirjoitti...

Tämä leiska on kyllä ihana ja kivointa oli se, että sain nähdä tämän livenä:) Niin ja näyttää siinä tosiaan sana "kerran" lukevan :):):)
Oli mukava taas tavata, vaikka on se kumma, että vaikka aikaa on paaaljon, niin tuntuu, että ei siltikään kerkiä juttelemaan niin paljon kun haluais, nähdään taas!

a kirjoitti...

Kun olit "karkusalla", niin kehuin tätä sun leiskaa sun naapurelle. Ihanaa energiaa.

maiju kirjoitti...

Siis minä anonyymi. Pitkät kynnet jotenkin lipsauttaa näitä kommentteja ennen aikojaan.

elinarsku. kirjoitti...

tästä tuli niiin hieno! värit ja kaikki! kuvakin on niin suloinen, on teissä kyllä samaa näköä. :)
voi MIRJA sä oot kyllä taitava! ;D

Laura kirjoitti...

Ihana leiska!!! Minä en ole vieläkään saanut tehtyä mitään pink paislee pakilla.. no, ei meinaa muutenkin oikein skräppäys onnistua. huokaus. iiik! Tuo sydänpaperi muuten käy tosi ihanasti tuohon leiskaan!!!

ninarsku kirjoitti...

kiitos Mirja! pian onneks uudestaan!

Tää leiska muuten loistaa. <3