keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

P*skarteluhaaste #46 - Bingo 6

Hyvää päivää!

Mulla alkaa huomenna virallisesti loma!!! Se taisi ollakin tämän päivä tärkein uutinen!! Toki oon ollut ylityö vapailla jo alku viikon...

No onhan tänään P*skis -päivä myös! Kyllä on aika mennyt nopeasti, sillä tää on jo #45 haaste laatuaan. Mutta tänään on siis bingo päivä ja mä valkkasin rivikseni kuvioleikkuri, ressaus ja pilkut.Itse asiassa, tästä kortista tuli mun yksi lemppareitani! Jotenkin tykkään tuosta taustasta kovasti. Se onnistui aika nappiin.

Maaret teki keväällä Ylöjärven tapaamiseen mulle kortin, jonka oli raidoittanut ja sitten laittanut Distressiä päälle. Itsekin olen joskus "viivoittanut" taustan, mutta en ole värjännyt tuotosta. Sitten kuplamuovilla tein nuo pallot tuohon Versafinen musteella. Kuvioleikkurina käytin kahta eri kokoa pyöreää. Ja kuva taattua DoodleFactorya.

Kiitos kun piipahdit!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei hajuakaan mitä ressaus on, mutta kortista tykkään kovasti!

ninarsku kirjoitti...

voi Merja, tää on ihan superihana! Kuplamuovileimailu on niin herkku ja ruudukko kans. ja pikkukirjaimet palloissa, iloinen kortti, vaikka suurimmalta osalta onkin musta-valkoinen.

elinarsku kirjoitti...

siis tähän ihastuin samointein! aivan mieletön! toi tausta on toDELla siisti.

SannaS kirjoitti...

voi WAUDE!!!! Megahypersupermagee kortti!!! Upee tuo tausta!! Ihanat värit!! =)

Pia K kirjoitti...

Mäkin tykkään taustasta ja koko kortista, tajuan täysin kun sanot että yks lemppareista. Siistillä, coolilla, lähes mustavalkoisella tavalla niiin hieno!

Maaret kirjoitti...

Kaikki superlatiivit taitaakin jo olla tämän kortin kohdalla käytetty, joten sanon sitten vaan että korttisi on IHQ !
Hyvää lomaa!

Viipula kirjoitti...

Ihku, erilainen kortti!