keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

P*skarteluhaaste #35 - Kierrätys

Kylläpä viikko menikin nopeasti... Jälleen on siis P*skiksen vuoro ;)

Tämän viikon aiheena onkin kierrätys! Tämä oli mulle hankala haaste, sillä en kauhesti käytä kierrätysmateriaaleja korteissani normaalisti... Olisin halunnut tehdä koko kortin kierrätysaineista, mutta siihen mun ideani ei tällä kertaa riittäneet, vaikka tuossa montaa eri materiaalia pyöritinkin.

Mutta tässä kuitenkin lopputulos:

Kierrätys aineita tässä on tuo aaltopahvi, joka on jostain pahvilaatikosta revitty, kukka on tehty sanomalehdestä retroleikkurilla ja pitsi on äidin vanhoja jäämistöjä! Tausta on itsetehty.

11 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Kaunis, täyteläinen kortti! Ihanat värit :)

Tiituli kirjoitti...

Tyylikäs kortti, kauniit värit. Pitsi sopii todella kauniisti tuon aaltopahvin kanssa.

Katjuska kirjoitti...

Ihanan romanttinen kortti.
Tää tykkää tosi paljon. Kukka on aikas nam.

Maria H. kirjoitti...

Upea tosiaankin, tykkään:-)

Anonyymi kirjoitti...

Mä tykkään kans kovasti ja tuo aaltopahvi sopii kuin nyrkki silmään vaikkei ihan heti tulisikaan mieleen yhdistää aaltopahvia ja pitsiä keskenään. Ja täälläkin osoitteessa tykätään kovasti tuosta kukasta. Mistähän sais hankittua edullisesti tuollaisella leikkurilla leikeltyjä kukkia, joista voisi sitten itse yrittää rakennella edes suurinpiirtein yhtä upeita kukkasia; raapii päätään ja miettii hmm!

-merja-

Maaret kirjoitti...

Nätti yhdistelmä aaltopahvia ja pitsiä, ei olis mulla ensimmäisenä tullut mieleen, mutta sullapa tuli ja hyvä niin:) Korttisi on aivan mielettömän IHANA!

Niina kirjoitti...

Tyylikäs kortti.

-maiju- kirjoitti...

Hyvä idea minustakin tuo aaltopahvi ja pitsi, sopii hyvin. Ei olis mulle varmaan tullut mieleen. Tää on niin kiehtova haaste, että sormet syyhyää jo päästä tekemään - eilen ei millään ehtinyt. Nyt on pää täynnä ideantynkää, yritän käyttää vain ja ainoastaan kierrätysjuttuja :)

Viipula kirjoitti...

Upeat sävyt, ihana tuo kukka ja aaltopahvi!

Susa kirjoitti...

Siis ihan mielettömän upea kortti!! Tykkään :)

Hilkka kirjoitti...

Tämähän on todella hurmaava kortti:) Kiva kun sinullakin on äitisi vanhaa kaunista pitsiä, toi aaltopahvi on tosi hauska tuossa...juuri sopivasti revitty:))