lauantai 20. kesäkuuta 2009

Mihanna DT

No niin, juhannus on juhlittu ja aika laittaa muutama kortti esille. Torstaina ehdin muutaman kortin tehdä ja teinkin Mihannalle DT kortteja, kun en ole niitä pitkään aikaan tehnyt! Mira on laittanut minulle melkoisen haastavia papereita ja näitä olen tuossa pöydällä pitkään pyöritellyt ja nyt sitten sain niistä kortteja aikaiseksi! Tässä ensimmäisessä kortissa olen käyttänyt Penny Blackin kuvaa. Taustapaperi on valitettavasti tällä hetkellä kaupasta loppu. Sinulle teksti on minun ja Pammun suunnittelemasta arkista. Miran kanssa oli puhetta myös, että hän voisi ottaa näitä tekstileimasimia myös myyntiin, mutta siitä en ole saanut vahvistusta vielä. Kukat ovat muuten Petaloon.

Tässä lähempää kuvaa nuista kukista!

No tällaista korttia ette taatusti odottaneet näkevänne minun tekemänä! On oikein osaa tehdä värikkäitä kortteja, mutta tämä on minusta hauska! Tämäkin taustapaperi on Mihannasta ja samasta lehtiöstä kuin tuo ylempi, mutta molemmat valitettavasti loppu tällä hetkellä. Enkä muista edes nimeä, valitan! Kuvan olen Pammulta joskus tapaamisessa leimannut. Kirjaimet ovat StampingUp:n.


Ja tässä vielä lähikuvaa!!
-merja-

3 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Ihana nähdä sun pikkukätösistä syntynyt värikäs kortti (siis alimmainen). Tykkään sen yksinkertaisuudesta ja ennenkaikkea pirteys siinä iski muhun:) Huippukiva kortti!
Ylempänä oleva Pennykin todella taidokas kokonaisuus, mutta jotenkin joi alempi nyt vaan on niin hitsin makee, että vie huomioni kokonaan:)

Sammacco kirjoitti...

Hip! Blogimiittiä pukkaisi sunnuntaille 12.7. Pääsisitkö mukaan?

Piitu kirjoitti...

IIIHAANA! =)
Varsinkin tämä alempi kortti on hauska..ihanan värikäs ;)